Ileana Lazariuc s-a afișat cu fostul iubit al unei celebre actrițe. Relație de 1 an, ținută ascunsă

Data actualizării: | Data publicării:

Ileana Lazariuc și-a refăcut viața, la 5 ani de la divorțul de Ion Țiriac Jr.

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr au pus capăt mariajului, în urmă cu 5 ani. 17 ani a durat povestea lor de dragoste.

 În 2018, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au anunțat public despărțirea.

"Am divorţat acum doi ani", a transmis frumoasa brunetă pe rețelele de socializare, în urmă cu trei ani.

Din 2015 s-a retras din viața publică și se ocupă de afaceri și de creșterea celor doi copii. 

Se iubește cu fostul iubit al Mădălinei Ghenea


Deși este extrem de discretă cu viața ei personală, recent, Ileana Lazariuc a fost surprinsă alături de bărbatul cu care ar avea o relație de iubire ce mai bine de un an.  Potrivit cancan.ro, fotomodelul formează un cuplu cu fostul iubit al Mădălinei Ghenea, Matei Stratan.

Zilele trecute, cei doi au ieșit împreună la un restaurant din București, alături de buna prietenă a vedetei, Lili Sandu, care a venit însoțită de iubitul ei, fotomodelul Silviu Țolu. Celor două cupluri li s-au alăturat alte patru cupluri. 

Relația de iubire dintre fosta soție a lui Ion Țiriac Jr și Matei Stratan ar data din urmă cu un an, încă cei doi au evitat, până acum, să se afișeze împreună. 

Cine e Matei Stratan

Matei Stratan, în vârstă de 32 de ani, este fostul iubit al Mădălinei Ghenea, cu care are și o fetiță. Tânărul provine dintr-o familie înstărită, dar are propria companie și face muzică pentru filme.

Ce pensie alimentară plătește Matei Stratan pentru fiica Mădălinei Ghenea

 

Mădălina Ghenea s-a hotărât să dezvăluie ce pensie alimentară primește fiica ei de la Matei Stratan. Frumoasa artistă, cunoscută la nivel internațional, a precizat că își plătește singură chiria în Milano. 

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Din relația lor a rezultat o fiică superbă, pe nume Charlotte. La scurt timp după ce fetița a venit pe lume, îndrăgita actriță și tatăl micuței au decis să meargă pe drumuri separate. Vedeta a mărturisit că fiica ei primește 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei, Matei Stratan

„Iar aberaţii! Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei', a spus Mădălina Ghenea la Insta Story.

S-a zvonit că Matei Stratan ar fi avut o relație cu Andreea Raicu

 

În ultima perioadă, frumoasa Andreea Raicu a fost văzută de mai multe ori în compania lui Matei Stratan, iar în spațiul public au apărut zvonuri cum că între cei doi ar fi mai mult decât o relație de prietenie.


Matei Stratan a vrut să pună capăt acestor speculații și a spus adevărul despre relația lui cu Andreea Raicu. Potrivit afaceristului, sunt doar prieteni foarte buni. 


”Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formăm un cuplu, nu este nimic adevărat. Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult. Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim”, a declarat Matei Stratan pentru playtech.ro.


Afaceristul are împreună cu Mădălina Ghenea o fetiță în vârstă de cinci ani, care locuiește cu mama ei în Italia.


Mădălina Ghenea și Matei Stratan au fost într-o relație timp de trei ani. Din iubirea lor s-a născut o fetiță superbă pe nume Charlotte. Legătura amoroasă dintre cei doi nu a durat mult, iar Mădălina a ales să își crească fiica în Italia. 


“Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, a declarat Mădălina Ghenea pentru gossiptvmagazine.it.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel