Ileana Badiu, mesaj de adio pentru Stephan Pelger: „A văzut frumusețea în fiecare dintre noi” Creatorul de modă și-a pus capăt zilelor

Data publicării:
Sursa foto: Ileana Badiu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ileana Badiu, instagram

Ileana Badiu a transmis un mesaj emoționant, după ce Stepahn Pelger s-a stins din viață, la 44 de ani. 

Ziua de 8 iunie 2023 a fost una neagră pentru showbiz-ul românesc. Stephan Pelger a fost găsit fără suflare în propria locuință, după ce și-a pus capăt zilelor. Regretatul designer se confrunta cu depresia de mai mul timp. Acesta a vorbit de nenumărate ori despre problemele cu care se confruntă și chiar mergea la dezintoxicare, pentru a se face bine. 

Ileana Badiu, mesaj de adio pentru Stephan Pelger

Ileana Badiu recunoaște că îi este greu să vorbească la trecut despre bunul său prieten, Stephan Pelger. Vedeta susține că regretatul creator de modă avea o sensibilitate aparte și iubea tot ce e frumos. 

„Am vorbit de multe ori despre Stephan Pelger, dar niciodată nu mi-a fost atât de greu ca azi, pentru că trebuie să vorbesc la trecut și asta mi se pare aproape imposibil. Atunci când mă gândesc la Stephi nu văd decât efervescența lui molipsitoare, râsul zgomotos, bucuria de a fi împreună și dorința de a face lucruri minunate.

Când te întâlneai cu el știai că nu va fi o zi că oricare alta, pentru că te întâlneai cu toată inima lui bună și cu toată energia debordantă. Pe lângă imensul său talent creativ pus în fiecare piesă de îmbrăcăminte pe care a gândit-o vreodată era mereu și firea lui colorată, rafinamentul, educația, glamourul, iubirea de oameni, sensibilitatea și dorința de a face din orice clipă una frumoasă.

Mi-e aproape imposibil să mă gândesc la faptul că nu-i voi mai întâlni acel joie de vivre imens și că nu voi mai avea bucuria de a pași alături de el pe nici un covor roșu. Dar în urma sa rămân amintiri absolut speciale, atât pentru cei apropiați, cât și pentru foarte multele persoane pe care le-a atins cu creațiile lui sau pentru care a avut un zâmbet și un cuvânt bun de spus.

Stephan Pelger a fost un creator de modă excepțional, a fost un iubitor de oameni, a văzut frumusețea în fiecare dintre noi și așa cum a reușit să strălucească aici printre oameni sunt sigură că va străluci și printre stele. Drum lin, Stephi! Rămâi cu aripile mereu deschise!”, a fost scrisoarea pe care vedeta a scris-o în amintirea lui, potrivit Viva. 

Cu ce dorință neîndeplinită a murit Stephan Pelger

De-a lungul timpului, Stephan Pelger a trecut prin multe momente grele, care l-ar fi adus în depresie. Nici viața sentimentală a designerului nu era una roz. Stephan Pelger a recunoscut că are o altă orientare sexuală și că a avut o singură relație serioasă, la vârsta de 18 ani. Din nefericire, iubitul designerului s-a stins din viață, în urma unui accident rutier. De atunci, Stephan nu a reușit să mai găsească pe cineva care să-i fie alături și să-i ofere dragostea de care avea nevoie.

În urmă cu ceva timp, Stephan Pelger a mărturisit că visul său din copilărie a fost să aibă un adăpost pentru animale.

''Visul copilăriei mele era să am un adapost pentru căței, pentru animale în general. Sunt singur în casa aia, dar în același timp nu-s singur pentru că casa mea mereu a fost o casă deschisă, cred că în fiecare zi vine cineva, chiar dacă este pentru 5 minute, la o cafea. Asta este una dintre dorințele pe care nu mi le-am îndeplinit încă, dar observ odată cu trecerea timpului că este foarte greu să conviețuiești cu cineva care nu este este la nivelul dorințelor tale.

La nivelul meu, cred că puțină lume ar ajunge. Interese comune, discuții, statutul social nu este important pentru mine, educația contează, umorul, să pot să fiu eu. Persoanele pe care le-am întâlnit până acum nu au fost compatibile, nu mai vreau să fac niciun compromis, prefer să stau cu cățeii.'', declara Stephan Pelger, în podcastul În Oglindă, în anul 2022.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel