Ilan Laufer, gest emoționant pentru soția sa, înternată în spital: „Am sărit gardul ca să îi duc flori”. Cum se simte Alina Laufer după ce a născut prematur

Data publicării:

Alina Laufer a născut prematur în urmă cu o săptămână și este în continuare internată în spital, alături de cei doi copii ai săi. Ilan Laufer nu a putut sta departe de soția sa de Dragobete, așa că a mers și i-a dus un buchet uriaș de flori. 

Alina Laufer luminează de fericire după ce soțul ei a surprins-o cu un buccet uriaș de flori. 

„Și pentru că soțul meu știe cât de mult iubesc florile, a profitat de Dragobete și mi-a făcut ziua mai frumoasă aducându-mi acest buchet de trandafiri la spital. Te iubesc dragostea mea, iartă-mă dacă furtună hormonala postpartum se revarsă asupra ta”, a scris Alina Laufer pe contul său de Instagram.

 

Alina Laufer a născut pe 15 februarie o pereche de gemeni, fată și băiat. Pentru că nașterea a fost înainte de termen, ea și micuții mai rămân în spital, sub supraveghere. Proaspătultătic nu a rezistat să stea departe de soția sa, așa că a mers la spital să-i ofere un buchet de flori de Dragobete.


„Am sărit gardul ...ca sa îi pot duce flori și mărțișor soției mele eroină. Te iubesc și te aștept acasă cu cei doi bebei sănatoși și voinici”, a scris Ilan Laufer pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel