Ilan Laufer, gest emoționant pentru soția sa, aflată în spital: „Îi fac declaratii de dragoste sub geam”

Data publicării:

Imaginea zilei vine de la Ilan Laufer, care și-a surprins soția, aflată în spital, cu o declarație de dragoste emoționantă, prin gard. 

Alina Laufer a născut prematur în urmă cu o săptămână. Vedeta a adus pe lume o pereche de gemeni, iar din cauza prematurității, micuții trebuie ținuți sub observație. Proaspăta mămică nici nu concepe să plece de lângă ei, așa că a rămas în spital. Ilan Laufer este în culmea fericirii că micuții se simt bine, însă este topit de dorul soției, așa că a mers la spital ca să o vadă. Cum restricțiile din pandemie nu mai permit intrarea vizitatorilor în spitale, prospătul tătic s-a conformat și a găsit o variantă inedită: i-a făcut declarații la geam. 

 

„A ajuns din nou momentul în care îi fac declaratii de dragoste sub geam. Te iubesc scumpa mea soție, Alina Eroina și îi mulțumesc lui Dumnezeu că a mai trecut o săptămână cu bine. Vă doresc tuturor un weekend cât mai bun', a scris el în dreptul fotografiei în care se vede cât de fericită și-a făcut soția. 

„Romeo&Juliet! Te iubesc, dragostea mea!', a fost răspunsul Alinei Laufer la imaginea postată de soțul ei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel