Ilan Laufer a făcut anunțul. Ce se întâmplă cu soția sa și gemenii născuți prematur: „M-am rugat zilnic la Dumnezeu”

Data publicării:
Ilan Laufer, foto Instagram
Descriere foto: Ilan Laufer, foto Instagram

Ilan Laufer a anunțat că soția sa, internată în spital de mai bine de o lună, urmează să fie externată și să-i aducă acasă pe cei doi micuți născuți prematur. 

Pe 15 februarie, Alina Laufer năștea prematur o pereche de gemeni. Pentru că starea micuților era una delicată, medicii au decis să îi țină în spital până când iau în greutate. Mămică grijulie, Alina Laufer nu s-a dezlipit de puii ei. 

Acum, Ilan Laufer anunță că soția și copii sunt bine și că urmează să fie externați. 


Dragi prieteni, am foarte mari emoții. Mâine îi aduc acasă pe prințișorii mei iubiți și pe mama lor, eroina mea.


Toți sănătoși și voinici, așa cum m-am rugat zilnic la Dumnezeu. Abia aștept să îi iau acasă pe toți!”, a scris Ilan Laufer pe pagina sa de Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilan Laufer (@ilanlaufer)

 
În urmă cu o zi, soția politicianului a intrat în direct într-o emisiune Tv și a povestit cum a fost ultima lună pentru ea și cei mici. 

„Gemenii au crescut măricei, deja au depășit 2 kg. Sunt foarte bine, sunt îngrijiți. Am avut o echipă de medici fantastici aici [Maternitatea Giulești]. (…) Nu mai mănâncă prin gavaj deja, încercăm cu biberonul. În ultimele zile m-am stresat destul de mult pentru că am doi. (…)

În ultimele două zile i-am îndopat ca pe gâște, nu-i las până nu termină aproape tot din biberon.

În clipa în care vor lua în greutate mâncând de la biberon o să plecăm și noi acasă. Ilan ne așteaptă. A pregătit și mai bine camera lor”, a spus Alina Laufer, înt-ro intervenție la emisiunea Teo Show.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel