Îi priește sarcina lui Nicole Cherry. Cum arată vedeta într-o rochie mulată și minusculă. Imaginea care a încins internetul

Data publicării:

Nicole Cherry a pus internetul pe jar cu noua sa apariție. Îmbrăcată în într-o rochie minusculă, vedeta și-a etalat burtica de gravidă.

Nicole Cherry a anunțat recent că este însărcinată. Viitoarea mămică este în culmea fericirii și pare că sarcina îi priește din plin. Aceasta  s-a fotografiat într-o ținută extrem de senzuală care a pus internetul pe jar.

Apariția sexy a artistei nu a fost trecută cu vederea de fani, care au înroșit butonul de like și au bombardat-o cu felicitări. 


Cu ce situații se confruntă Nicole Cherry în sarcină

Nicole Cherry le-a dezvăluit fanilor problemele pe care le întâmpină în perioada sarcinii și care sunt destul de neplăcute pentru ea.


 
De când a făcut marele anunț, Nicole Cherry își ține la curent fanii cu evoluția sarcinii, dar și cu problemele cu care se confruntă în această perioadă.  Aceasta a mărturisit că  resimte o stare de somnolență ce nu o prea „lasă” să facă mare lucru. Vedeta a dat vina și pe vremea schimbătoare și ploaia din Capitală, susținând că acest lucru i-a dat „viata peste cap”.

De asemenea, Nicole a ținut să precizeze faptul că a intrat în al doilea trimestru de sarcină și că obosește tot mai rău, acesta fiind și motivul pentru care lipsește destul de des din mediul online.

„M-am trezit la 09:30 și nici măcar acum nu am reușit să mă pregătesc de ziua asta, să fac și eu ce trebuia să fac. Chiar nu pot astăzi. Vremea asta îmi dă viața peste cap, jur. Nu știu cum sunteți voi, cred că se trage și de la sarcină, dar și de la vremea asta. Am trecut în cel de-al doilea trimestru pentru că am primit foarte multe întrebări.

Mă rog, mi-ați spus că din cauza asta e starea de somnolență. Nu am o stare neapărat de somnolență, cât n-am chef să fac lucruri. Asta cred că e mai mult din cauza vremii pentru că zilele trecute am fost foarte activă sau pur și simplu cred că am obosit și cred că mai am nevoie de câte o pauză”, a spus Nicole Cherry la InstaStory.

Cum a anunțat Nicole Cherry că este însărcinată

 

Nicole Cherry este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Vedeta le-a dat vestea fanilor printr-o imagine în care apare alături de iubitul ei, Florin Popa. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de trei ani de zile.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel