"Iau 26 de pastile pe zi". Adda, noi detalii despre starea ei de sănătate. Cum se simte artista după ce a primit un diagnostic GREȘIT

Data publicării:
Sursa foto: Adda, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adda, instagram

Adda a dezvăluit care este starea ei de sănătate, după ce a primit un diagnostic greșit.

În urmă cu un an, Adda a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Mai mult, pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. În luna februarie, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit. Artista suferă de Borelioză și Bartonella, două afecțiuni extrem de periculoase, care îi pot pune viața în pericol. 

Adda: Urmează încă 4 luni de înghițit pastile și apoi 18 luni de injecții

Artista își ține la curent fanii cu starea ei de sănătate. Recent, Adda le-a mărturisit că încearcă să fie puternică și să treacă peste această perioadă dificilă din viața ei, chiar dacă îi este foarte greu și este nevoită să ia 26 de pastile pe zi. 

"O lună și ceva de când îmi asortez pijamalele cu șosetele. Am trecut prin toate stările. Mental vorbind. Fizic, emoțional. Iau 26 de pastile pe zi și a început să devină o normalitate și nu o corvoadă. Urmează încă 4 luni de înghițit pastile și apoi 18 luni de injecții. 80 la număr. Mă simt puternică. Mă simt mai bine. În curând o să revin. Cu totul. Cu cea mai bună versiune a mea. Când am fost să cant la #weareone, m-am simțit că un copil care a primit o jucărie nouă. Am fost cea mai fericită. Cred că s-a și văzut. Refuz să mă gândesc la Gogutz. Refuz să mă simt cuvântul ăla care începe cu b și se termină cu olnavă. Sunt vie! Și atâta timp cât am darul ăsta, o să trăiesc! Cu totul! Cu toate!", a scris Adda pe rețelele de socializare. 

Ce sfat a primit Adda de la mama ei 

Adda reușește să treacă peste toate stările cu ajutorul familiei sale. Artista le-a dezvăluit fanilor și ce sfaturi a primit de la mama sa. 

"Am primit asta de la mama și de fiecare dată când am nevoie, recitesc:“Cât timp trăieșți, simte-te viu! Dacă ți-e dor de ce făceai, fă-o din nou! Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp. Mergi mai departe atunci când toți se așteaptă să renunți. Nu lasă să se tocească tăria pe care o ai în ține. Fă astfel că, în loc de milă, să impui respect. Când nu mai poți să alergi, ia-o la trap. Când nu poți nici asta, ia-o la pas. Când nu poți să mergi, ia bastonul. Însă nu te opri niciodată!” Madre Teresa de Calcutta", a mai spus artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel