Iată ce au CĂUTAT oamenii pe Google în 2021

Data publicării:
Google, foto Unsplash/ sursa Mitchell Luo
Descriere foto: Google, foto Unsplash/ sursa Mitchell Luo

Dacă anul 2020 a fost definit de o creștere a numărului de persoane care au căutat cu frenezie pe Google tot ceea ce avea legătură cu coronavirusul, anul acesta, vechile standarde ale sportului și divertismentului au revenit în căutările online din întreaga lume.

Google (GOOGL) a publicat miercuri lista sa anuală "Year in Search", oferind o privire asupra celor mai importanți termeni de căutare care au înregistrat un vârf de trafic față de anul precedent, atât la nivel global, cât și defalcat pe țări și categorii.

Anul trecut, "coronavirus" a fost, în mod previzibil, în fruntea listei de căutări la nivel global și a dominat o mare parte din lista din SUA. În acest an, căutările de top la nivel global au fost mai mult axate pe sport.

Meciul de crichet din cadrul Cupei Mondiale de cricket masculin dintre Australia și India și meciul dintre India și Anglia din cadrul aceluiași turneu au reprezentat primele două căutări la nivel mondial din acest an, reflectând probabil influența globală tot mai mare a sutelor de milioane de utilizatori de internet din India. Cupa Mondială de cricket T20 și campionatul de cricket Indian Premier League - care a fost suspendat din cauza Covid-19 în luna mai - s-au aflat, de asemenea, pe lista primilor 10 termeni căutați în tendințe la nivel mondial.

 

Citește continuarea pe DC BUSINESS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel