Iarna ne bate la uși. Cum va fi vremea în această săptămână. Mihai Huștiu (ANM): Se va depune strat de zăpadă

Data publicării:
Vreme, sursa pixabay
Descriere foto: Vreme, sursa pixabay

Temperaturile scad semnificativ în această săptămână, anunță ANM.

Vremea se va răci semnificativ în această săptămână. Meteorologul Mihai Huștiu a prezentat prognoza pentru următoarele zile.

"Ceață în mai multe zone din Transilvania dar și Oltenia, Muntenia și Moldova. Vizibilitatea e sub 200 de metri și izolat chiar și sub 50 de metri. S-ar putea favoriza chiar și producerea ghețușului. După ce se va disipa această ceață, vremea devine în general frumoasă, caldă. Temperaturi care vor atinge 15-16 grade, ceea ce înseamnă temperaturi cu 7-8-10 grade mai mari decât normalul perioadei.

De la noapte, ne așteptăm la precipitații în mare parte din țară. Pe lângă ploi, în zonele montane își vor face apariția și precipitațiile sub formă de ninsoare, se va depune strat de zăpadă. Vremea se răcește de mâine, maxime de doar între 3-10 grade. O răcire semnificativă și în Capitală, nu mai mult de 8 grade, ploaie.

Vremea revine în limitele normale, în zilele de miercuri, joi va fi o vreme stabilă, însorită, nu vor mai fi variații semnificative, maxime între 4-10 grade. Pe finalul săptămânii se încălzește din nou vremea, însă sunt prognozate și ploi.", a explicat meteorologul ANM, Mihai Huștiu, la Realitatea Plus.

 

Află cum va fi vremea până pe 13 decembrie pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel