Ianis Hagi s-a căsătorit cu Elena Tănase, chiar în ziua de Crăciun. Cine este Dimciu Palavoti Tănase, socrul fotbalistului

Data publicării:

Ianis Hagi și aleasa sa și-au unit destinele, chiar în ziua de Crăciun. Cei doi au avut parte de o petrecere cu mare fast. 

Ianis Hagi, fiul lui Gică Hagi, și-a unit destinele cu Elena Tănase, aleasa inimii sale, chiar în ziua de Crăciun. Marele eveniment care s-a desfășurat  într-un restaurant de lux din nordul Capitalei , acolo unde au fost prezenți sute de invitați, inclusiv personalități remarcabile.

Ianis Hagi s-a căsătorit cu Elena Tănase, chiar în ziua de Crăciun

Patrecerea a fost una cu mare fast, și nu-i de mirare acest lucru, având în vedere că socrul lui Ianis Hagi se numără printre cei mai bogați români. Cconform informațiilor furnizate de iamsport.ro, Dimciu Palavoti Tănase, socru lui Ianis, este om de afaceri cu un portofoliu diversificat de investiții.

Cu ocazia acestui evenimnet important,  socrul lui Ianis Hagi a făcut și primele declarații.

„Foarte emoționat. Sărbători cu bine, tinerii să fie sănătoși, bucuroși! Suntem alături de ei. Transmit toate cele bune, cu ocazia Crăciunului, la toată lumea. Liniște, sănătate și numai bucurii la toată lumea', a fost mesajul lui Dimciu Palavoti Tănase, socrul lui Ianis Hagi.

Când va avea loc nunta dintre Ianis Hagi și Elena Tănase

„Anii trec, a venit timpul să mergem şi după copii. E o seară minunată pentru noi. Crăciun fericit tuturor, bucurie, linişte sănătate şi spor! Încheiem fericiţi anul, bucuroşi, cred că şi socrul mic e bucuros. Ei au făcut un pas înainte în viaţă, să fie responsabili şi să împartă lucrurile cum trebuie.

Copiii comandă acum, va fi o seară frumoasă. Ne dorim nepoţi, depinde de ei, noi suntem lângă ei şi trebuie să-i sprijinim. (n.r. dacă nunta va fi după EURO) Da, avem timp. În vară va fi nunta. Şi-a luat o responsabilitate mare, fiecare trebuie să lase de la el, să fie uniţi şi Dumnezeu să împartă binecuvântarea’, a declarat Gică Hagi, la cununia civilă.

Gigi Becali, show de zile mari la cununia lui Ianis Hagi

Deși, în urmă cu ceva timp, Gigi Becali se jura că nu va mai merge la nunți și petreceri, se pare că de data aceasta, latifundiarul din Pipera și-a încălcat promisiunea pentru Ianis Hagi. Nașul lui Gheorghe Hagi nu a putut rezista melodiilor interpretate de orchestră, iar la un moment dat a luat microfonul și făcut show. Video-ul cu patronul FCSB a ajuns imediat viral pe rețelele de socializare, iar fanii l-au admirat pentru energia sa. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel