Ianis Hagi, infectat cu virusul Covid-19. Ce simptome a avut fotbalistul chiar înainte cu câteva zile

Data publicării:
Ianis Hagi, foto Facebook
Descriere foto: Ianis Hagi, foto Facebook

Ianis Hagi a fost depistat pozitiv cu COVID-19 chiar în timpul cantonamentului naționalei de la Skopje.

Ianis Hagi a fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2 chiar în timpul cantonamentului de la Skopje. Fotbalistul semnalase dureri ușoare de cap chair înainte cu câteva zile. La efectuarea testului rapid, rezultatul a ieșit pozitiv, iar sportivul a fost băgat în izolare. 


Odată cu el alți trei fotbaliști au intrat în carantină și așteaptă rezultatele testelor. 


Ianis Hagi efectuase 5 teste Covid-19 înainte dar toate au avut rezultatul negativ. 


„Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv. Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ. 


Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au efectuat și ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toți trei.


Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord fiind necesar într-o astfel de situație un rezultat negativ la o testare PCR. Astfel, ei au efectuat și o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului”, a anunțat FRF.


Ianis Hagi va rata meciul României contra Macedoniei de Nord, de miercuri, ora 21:45, la Skopje.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sport


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel