Ianis Hagi, infectat cu COVID-19. Care este starea de sănătate a fotbalistului

Data publicării:
Ianis Hagi, foto Facebook
Descriere foto: Ianis Hagi, foto Facebook

Ianis Hagi trece prin momente grele. După cantonamentul naţionalei de la Skopje, tânărul fotbalist a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19.

În cantonamentul naționalei de la Skopje, Ianis Hagi a acuzat dureri de cap. Imediat, tânărul fotbalist a făcut cinci teste, însă toate au ieșit negativ. Văzând că durerea persistă, la câteva zile a decis să mai facă încă un test, iar de data aceasta rezultatul a fost unul pozitiv. 

Colegii fotbalistului, și anume Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău şi Dragoş Nedelcu, au fost și ei testați pentru se vedea dacă au contactat virusul, însă rezultatele testelor lor au fost negative. 

"Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv. Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ”, a anunțat FRF.

Ulterior, toți fotbaliștii au fost testați, dar vor primi rezultatul chiar înainte de începerea meciului. Ianis Hagi se află în izolare și va rata meciul României contra Macedoniei de Nord, programat miercuri, de la ora 21:45, la Skopje.

Zilele trecute și  fotbalistul Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv cu SARS-COV-2, România rămânând doar cu 20 de jucători pentru meciul cu Macedonia de Nord, în loc de 26.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel