Iancu Sterp, declarații tulburătoare despre copilărie: ”Ne strângeam toți într-o cameră ca să economisim lemne”

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Măruță și Iancu Sterp, foto Pro TV
Descriere foto: Cătălin Măruță și Iancu Sterp, foto Pro TV

Iancu Sterp, fratele cântărețului Culiță, fost concurent la Survivor România, a făcut o serie de declarații tulburătoare despre copilăria lor. 

Iancu Sterp, fratele cântărețului Culiță, a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, acolo unde a vorbit despre neajunsurile cu care a trăit în copilărie. 

Acesta nu a stat pe gânduri când a fost întrebat de Măruță despre copilăria lui și a oferit declarații surprinzătoare pentru cei de acasă. ”Nu a fost ușoară, dar a fost frumoasă”, admite acesta, amintindu-și cu greu de perioada în care nu avea de toate. Dacă acum are acces la unele dintre cele mai dorite mașini, atunci era apăsat de greutăți: ”Mă trezea taică-miu la 3-4 dimineața să mergem câte 10 – 15 kilometri pe jos, până la târg”. Acesta a fost completat de către Cătălin care și-a amintit că mama Geta i-a povestit cândva despre viața lor, spunând că nu aveau ”poartă la casă, geamuri”, decât o bucătărie. 

Iancu Sterp: ”Prietenii mei glumesc pe seama mea: din cioban... ai ajuns influencer”. 

Povestea a continuat, iar Iancu și-a amintit de cele mai dure condiții pe care le trăiau atunci când afară era frig: ”Ne strângeam toți într-o cameră ca să economism lemne și dormeam toți șase. Noi, copiii, dormeam trei pe saltea și unul cu părinții în pat”. Sincer din fire, invitatul a demonstrat că este și foarte asumat: ”Prietenii mei glumesc pe seama mea: din cioban... ai ajuns influencer”. 

Tot în cadrul emisiunii, vedeta și-a amintit și de cel mai greu moment al vieții lui: accidentul făcut atunci când era în mașină cu Sterp și surorile lor: ”Eram toți patru, era vară și ne doream să vedem marea, să ieșim în lume. Am fost, iar când ne-am întors, mai aveam 15 kilometri până acasă și Culiță a adormit la volan. M-am trezit dintr-o dată, eram cu roțile în sus, auzeam numai sirene și oameni care zbierau pe afară.... un coșmar urât”. 

Indiferent de greutăți, Iancu a demonstrat de-a lungul anilor că a rămas omul modest și bine crescut: ”Suntem oamenii care suntem datorită lui Dumnezeu și părinților noștri”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au ales numele pentru băiețelul lor: „E un nume biblic, din Vechiul Testament”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience