Iancu Sterp, acuzații de aranjament la adresa Pro TV. Ea este concurenta de la Survivor care ar fi fost eliminată pe nedrept: „Producția o voia acasă”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Iancu Sterp a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut acuzații la adresa producției show-ului Survivor All Stars. Fostul Războinic susține că una dintre fostele concurente a fost eliminată pe nedrept în urma unui duel cu Zanni.

Ștefania Ștefan, căci despre ea este vorba, a fost una dintre cele mai apreciate și puternice concurente de la Survivor All Stars. Chiar dacă show-ul din Republica Dominicană s-a încheiat, acuzațiile la adresa foștilor concurenți sau chiar a producției nu se opresc. Duelul difuzat în data de 16 mai a stârnit o sumedenie de controverse, după ce Ștefania Ștefan a fost eliminată. A trecut aproape o lună de atunci, însă Iancu Sterp s-a decis să vorbească și să spună cum stau de fapt lucrurile. Fostul Războinic a mărturisit de ce a fost, de fapt, eliminată fosta concurentă în urma duelului cu Zanni.

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp, acuzații grave la adresa lui Zanni! Câștigătorul Survivor All Stars ar fi primit mâncare și ar fi avut telefon mobil în Republica Dominicană

Iancu Sterp, acuzații de aranjament la adresa Pro TV. Ea este concurenta de la Survivor care ar fi fost eliminată pe nedrept: „Producția o voia acasă 100%”

Zanni a fost votat de colegii săi, iar Ștefania Ștefan a ajuns la duel din cauza nominalizării făcute de TJ Miles, purtătorul Colanului de Imunitate. Confruntarea a fost câștigată de Zanni. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Iancu Sterp a mărturisit că înainte cu o săptămână de a fi eliminată, fosta Războinică ar fi avut o mică ceartă un producătoarea emisiunii, iar de aici lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru Ștefania Ștefan. 

Te-ar putea interesa și: Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Înainte de confruntarea cu Zanni, producția ar fi decis ca ea să fie dezavantajată, deși era una dintre cele mai bune concurente. Ea era obișnuită să lovească de la piept și nimerea orice, dar în acest duel i s-au pus cercuri, unde trebuia să lovească în sus, un mod complet diferit și nefavorabil pentru ea. Astfel, producția ar fi aranjat eliminarea ei, dorind-o acasă 100%, conform dezvăluirilor făcute de Iancu Sterp în emisiunea „La Măruță”.

„Ștefania Ștefan a avut o mică ceartă cu producătoarea emisiunii cu o săptămână înainte să intre la duel. Înainte de a intra la duel cu Zanni, producția o cam voia acasă pe Ștefania. Ea era foarte bună. I-a pus un final în care să nu aibă cum să nimerească. I-a pus cercuri. Ea are o lovitură de la piept cu care nimerește orice, dar cu cercurile nu ai cum să dai așa. Cu cercurile trebuie să dai în sus neapărat. Producția o voia acasă 100%”, a mărturisit Iancu Sterp în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Cine ar fi trebuit să câștige Survivor All Stars în viziunea lui Iancu Sterp

Iancu Sterp consideră că doi Războinici ar fi meritat să câștige Survivor All Stars: Ștefania Ștefan și Robert Moscalu. „Pe deplin cred că ar fi meritat doi Războinici: Ștefania Ștefan și Robert Moscalu. Ei ar fi meritat trofeul Survivor All Stars. Au fost doi oameni foarte buni, atât pe îndemânare, cât și pe viteză. Ștefania Ștefan, spre surprinderea mea, se ținea cu băieții acolo. De Robert nu mai zic. Au fost foarte buni. Au avut pachetul complet, ca să zic așa”, a mai spus Iancu Sterp.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel