Iancu Sterp a stabilit data nunții. A făcut confesiunea în premieră, la Survivor All Stars: „Mama Geta m-a dat de gol”

Data publicării:
Iancu Sterp, mama Geta/ captură video Voyo
Descriere foto: Iancu Sterp, mama Geta/ captură video Voyo

S-a aflat data în care Iancu Sterp va păși în fața altarului alături de iubita sa, Denisa.

Cei șase concurenți de la Survivor All Stars au avut parte de o surpriză uriașă în cadrul probei de recompensă jucate pe data de 21 mai 2024. Astfel, una dintre persoanele dragi ale fiecăruia în parte a pășit în Republica Dominicană pentru a-și întâlni Războinicul, respectiv Faimosul, după luni de zile în care nu au avut niciun fel de contact fizic, audio sau video. Astfel, Iancu Sterp a fost uimit să o vadă chiar pe mama sa acolo, care a dezvăluit și mai multe informații din intimitatea acestuia. 

Mama Geta: Ai și nunta a toamnă, cine ți-a pus nunta? Tot mama. 

Iancu Sterp: Tu m-ai aranjat, v-ați ocupat de muzică? Eu n-am vorbit nimic.

Mama Geta: Absolut nimic, tu te ocupi când vii, eu doar am pus data, ca atunci când te-ai născut să te și însori. 

Iancu Sterp: Denisa e acasă, mă așteaptă, nu a fugit în lume cu nimeni?

Mama Geta: Te așteaptă, nu a fugit cu nimeni, îți duce dorul cel mai tare. Săraca a plâns.

Te-ar putea interesa și: TJ Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca cu orez la Survivor All Stars: „Am vrut ca relația noastră să treacă la nivelul următor”

Când are Iancu Sterp nunta programată

Astfel, se pare că mama Geta a programat nunta chiar de ziua acestuia, în luna octombrie, lucru care a venit la momentul potrivit pentru cei doi îndrăgostiți, care nu avuseseră timp pentru a alege o altă variantă.

„Mama Geta m-a dat de gol, eu le-am spus colegilor mei că am nunta pusă pe 27 octombrie, iar pe 28 o să fie ziua mea, dar nu le-am spus că mama Geta mi-a pus nunta, pentru că eu am vorbit cu Denisa, am decis să ne căsătorim, dar nu alesesem data. Mama, între timp, vulpe bătrână, a vorbit la o sală de nunți, ne-a pus data și ne-a spus. Zic că e bine, nu ne mai batem noi capul, așa că ea a contribuit bine la asta.”, a adăugat Iancu Sterp.

Pe aceeași temă: Zanni face noi strategii la Survivior All Stars! Andrei Ciobanu, alarmat: „Visul lui este să mă vadă pe mine și pe Sorin la duel”

Iancu și-ar fi dorit să-și vadă iubita în Republica Dominicană

Astfel, chiar dacă s-a bucurat extrem de mult să-și vadă mama, după luni de zile petrecute departe de familie, Iancu Sterp ar fi vrut, în același timp, ca iubita sa să fie cea care vine în Republica Dominicană la proba de recompensă. Cu toate acestea, Denisa a primit vestea prea din scurt, ca toți ceilalți, motiv pentru care logistic, acest lucru nu a fost posibil, întrucât aceasta nu avea pașaport și nu avea nici suficient timp pentru a-l face.

„Eu chiar am spus, săraca mama, ea femeie în vârstă. Tu ești hazul României. Îmi pare rău că nu a venit Denisa, aș fi vrut să o strâng în brațe, să-i spun cât o iubesc, pentru că mi-e tare dor de ea, dar știu că mai este puțin și o să o văd acasă, așa că mă bucur că am văzut-o și pe mama.”, a mai spus acesta.

Citește și: Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel