Hotărâre DEFINITIVĂ în dosarul în care Fulgy e acuzat că a tâlhărit un jurnalist

Data publicării:
Sursa foto: Viorica de la Clejani, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Viorica de la Clejani, Instagram

S-a aflat decizia definitivă a instanței după ce Fulgy de la Clejani a agresat un jurnalist anul trecut.

Fiul Vioricăi de la Clejani a primit o decizie neașteptată în dosarul deschis pentru tâlhărirea și jefuirea unui jurnalist.

După ce acesta a fost pus sub control judiciar, instanța a schimbat complet decizia, iar, în acest moment, fiul Clejanilor este liber, întrucât nu mai prezintă un pericol pentru societate.

„Admite cererea formulată de către inculpatul MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAȘ. Înlătură din conţinutul măsurii controlului judiciar dispuse faţă de inculpatul MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAȘ prin Încheierea din data de 02.08.2021 din dosarul 17297/301/2021al Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti obligaţia de a nu părăsi Municipiul Bucureşti, încetând astfel obligaţia prev. de art. 215 alin.(2) lit. a C pr. pen. Cu contestaţie în 48 de ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă.”, se arată în hotărârea judecătorilor, notează spynews.ro.

Decizia de anul trecut

În urma deciziei de anul trecu, Fulgy a fost avertizat să meargă la medic, pentru a-și rezolva problemele de comportament. Instanța a hotărât atunci:

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021. Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (...) Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (...) dispune (...) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel