Horpscop 14 - 20 iunie. Trei zodii au o săptămână dificilă. Obstacole la tot pasul

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Ryan Snaadt
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Ryan Snaadt

Trei semne zodiacale care vor avea o săptămână grea începând cu 14 iunie 2021:

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ceea ce va deveni evident pentru tine săptămâna aceasta este că încerci prea mult. Faci prea multe pentru prieteni.

Te străduiești prea mult pentru a obține acel loc de muncă. Te strezezi prea mult  să mănânci corect și să ai grijă de sănătatea ta. Aceasta face parte din efectul retrograd al lui Jupiter.

Ați încercat atât de mult să fiți perfecți, încât nu mai știți cine sunteți. Ați devenit o versiune pe care nu o recunoașteți, și totul pentru a le face pe plac celorlalți. 

Această luptă constantă pentru aprobarea celorlalți a devenit o dependență și, la fel ca un consumator de droguri,  ai început să te pierzi în fața unei imagini.

Vrei ca oamenii să te iubească; vrei să te vadă ca pe un erou, o stea - persoana de care au nevoie în viața lor, dar în construirea acestei imagini, ai început să te pierzi.

Nu ești persoana pe care vrei să o arăți și nu găsești niciun fel de consolare sau promisiune în a fi cineva care nu ești.

Va fi o săptămână în care vei deschide ochii și nu va fi ușor. Din fericire, este o lecție care merită învățată și una pe care ești suficient de genial pentru a o absorbi. 

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Racii se vor simți copleșiți săptămâna aceasta. Deși nu duceți lipsă de energie, veți găsi cu greu soluții pentru diverse pobleme și vi se va părea uneri imposibil să duceți la capăt ceea ce ați început.

Aveți energie, însă nu aveți direcție, cam aceasta ar fi deviza săptămânii. Simțiți că vă învârtiți într-un cerc care nu duce nicăieri. Iar asta vă frustrează foarte mult.

Cei din jur par să vă înțeleagă tot mai puțin, iar sfârșitul sezonului de Eclipse și careul Uranus-Saturn ridicat vă aduc o serie de confuzii și probleme de comunicare în zona prieteniilor. 


Partea bună este că după 21 iunie lucrurile se vor așeza în viața voastră, odată cu intrarea Soarelui în semnul vostru zodiacal.

 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Capricornii cheltuie mai mult decât câștigă săptămâna aceasta. Astrele vin cu un avertisment serios: Cheltuielile inutine, banii „aruncați pe geam” și extravaganțele v-ar putea face o gaură serioasă în buget, pe care e posibil să nu o puteți remedia prea curând.


Capricornul trebuie să își seteze niște limite în această săptămână și să încerce să își reducă pe cât posibil cheltuielile, fie că vorbim de restaurante scumpe, vacanțe sau diferse achiziții prin gospodărie. 


Nu vă faceți noi datorii în această săptămână. Amânați pe cât posibil investirea banilor, indiferent de cauză, pentru că e posibil să-i pierdeți. 


După data de 21 iunie, astrele se aliniază în jurul finanțelor dumneavoastră și veți putea reveni la stilul risipitor fără niciun risc. 

Vestea bună pentru capricorni este că dragostea plutește în jurul lor, iar la capitolul relații nu au de ce să își facă griji. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel