Horosocp. 3 semne zodiacale care vor avea noroc în dragoste începând cu 9 noiembrie 2021

Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Pentru aceste trei semne zodiacale care au noroc în dragoste, lucrurile încep să se desfășoare într-un mod miraculos.

Taur (20 aprilie - 20 mai)


Întotdeauna ai fost norocos în dragoste, iar dacă acest noroc pare să se usuce vreodată, știi că probabil ești responsabil și pentru asta.
Cu toate acestea, norocul tău nu pare să plece nicăieri și este posibil să fie chiar mai pompat.


Ceea ce ți-ai dorit - o viață intimă mai bună - este pe cale să se întâmple. Ceea ce te afectează pe tine, îl afectează și pe partenerul tău, și chiar dacă tu nu simți că este la fel de interesat să aducă lucrurile la un nivel superior, ei o fac.


Știi cum să te exprimi, iar dacă asta înseamnă să-i spui partenerului tău exact ce să facă atunci când se află într-o situație intimă, ești complet capabil.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Să recunoaștem, uneori, Scorpionule, poți fi un pic prea mult. Prea exigent și poate prea controlat în cadrul unei relații de dragoste.


Dacă vei continua cu "prea asta și prea aia", vei ajunge să pierzi această persoană pe care încerci să o controlezi - chiar dacă, tehnic, o iubești.


Oferă puțin mai mult decât reții și privește ce se întâmplă. S-ar putea să pară noroc, dar, sincer, este rezultatul efortului pe care îl depui în compromis.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Întotdeauna ai avut acea latură sălbatică și întotdeauna ai fost cea care este dispusă să se aventureze și să facă ceva scandalos.


Acest lucru nu se oprește când vine vorba de dragoste - și de partea intimă a relației voastre.


Tu ești cea care se expune aici și, uneori, chiar te simți singură în această privință. Partenerul tău știe acest lucru despre tine, dar se ferește de tine și de mintea ta sălbatică.


Partenerul tău va simți un interes brusc pentru ceea ce te-a interesat pe tine tot timpul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 09 noi 2021, 23:09 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience