HOROSCOPUL VACANȚELOR: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Zodia care va cheltui cei mai mulți bani în concediu / EXCLUSIV

Data publicării:
Foto cu caracter ilusrativ, sursa pixabay/ autor Pexels
EXCLUSIV
Descriere foto: Foto cu caracter ilusrativ, sursa pixabay/ autor Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Interviurile SPECTACOLA,  cum vor arăta concediile pentru fiecare semn zodiacal.

BERBEC

La ei, totul pleacă de la ce le plăcea să facă atunci când erau copii sau cum îşi doresc să fie iubiţi. Cei singuri pot întâlni pe cineva în această vacanţă. Poate să fie o dragoste de-o vară, dar se simt în viaţă, se simt bucuroși. Dacă mergeţi în vacanţă, trebuie să vă îmbrăcaţi cât mai frumos, să vă lăudați, să atrageţi toate privirile. Pentru cei care sunt deja într-o relaţie, vacanţă = iubire.

TAUR

La ei, lucrurile sunt puţin altfel. S-ar putea ca cele mai frumoase zile de vacanţă să le petreacă în casă cu partenerul, cu familia sau vor închiria o căsuţă undeva. Vă veţi duce într-un loc foarte confortabil, foarte plăcut. Cele mai bune vacanțe pe care le vor avea Taurii în această vară sunt cele cu familia.

GEMENI

Este clar că trebuie să vă plimbaţi mult, să comunicați. Veţi cheltui destui bani pe vacanțe. Vă va plăcea să faceți vizite sau să primiţi oaspeţi.

RAC

Contul lor va fi foarte afectat în vacanţă. Se vor răsfăţa! Dacă vreţi să simţiţi vacanţa aceasta, cheltuiţi bani pentru voi, nu doar pentru cei din jurul vostru. Aveţi nevoie!

 

Vezi previziunile complete în VIDEO de mai jos



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel