Horoscopul toamnei cu Neti Sandu. Schimbări majore pentru toate zodiile: „Există acolo o axă karmică” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Neti Sandu, astrolog PRO TV, spune că toamna aceasta vine cu schimbari mari pentru zodii. 

Neti Sandu spune că intrarea lui Marte în zodia Gemeni va produce schimbări semnificative în viețile zodiilor și că majoritatea dintre noi vom fi afectați, în condițiile în care, cu toții avem zodia Gemeni într-o zonă a hărții astrale. 

„Particularitatea acestei părți de an, adică ce se întâmplă de aici încolo, până în martie 2023, este că planeta Marte a intrat în zodia Gemenilor și, în loc să stea o lună sau două, stă până în martie. O dată la ceva ani, Marte, în loc să stea două luni, stă de vreo trei ori mai mult. Și atunci, el are ceva de spus în zona aceea. Pentru fiecare din noi, că toți avem Gemenii într-un segment de astrogramă, care se raportează o dată la zodia noastră și o dată la ascendent, deci sunt două paliere, așa că trebuie să avem grijă ce vrea să ne spună acest Marte. 

Noi poate nu suntem pregătiți pentru asta, că unul poate vrea să schimbe casa, dar altul poate nu o să vrea, dar o să fie forțat, că poate curge apă sau fac gălăgie cei de sus și atunci schimbi. Va fi un factor care va urgenta un lucru pe care nu ai fi vrut să-l faci acum”, a declarat Neti Sandu pentru Spectacola. 


2022, anul în care trebuie să amplificăm faptele bune


„După aceea, pentru că suntem într-un an cu mulți 2, noi trebuie să facem niște lucruri bune. Adică, să amplificăm niște lucruri bune, de care avem nevoie și care sunt de folos și celorlalți, și să renunțăm la cele rele. Asta e ideea”, a mai spus prezentatoarea PRO TV. 

Saturn în cuadratură cu Uranus


„Saturn o să fie în continuare în cuadratură cu Uranus. Și va fi o presiune, o constrângere, iarăși, să facem ceva, sau să fim frustrați de ceva, că nu ne iese. Dar trebuie avut răbdare”, a explicat aceasta

Mercur Retrograd

„În plus, va mai fi încă o dată Mercur Retrograd. El e de trei ori pe an și urmează cea de-a treia retrogradare. Ne atrage atenția că nu am făcut ca lumea ceva și ne spune ceva”, a mai spus ea. 


Cum va fi pentru Neti Sandu această toamnă, din punct de vedere astrologic


„Eu am un Marte retrograd de la naștere. Sunt genul marțian, deci înțeleg. El amplifică o irascibilitate, dar pe mine furiile mă ajută să scap de ceva, să rezolv.  Marte va fi în casa partenerială și înseamnă că vor fi provocări, că trebuie să fac ceva mai mult, și deja am aflat ieri. Deci legat de serviciu. 
Apoi, poate să fie o problemă din trecut. Cineva cu care ai avut o poveste și nu s-a încheiat, vine și se face finalul, ca exemplu. Marte poate să însemne mașina, un instrument, dar nu toate vor fi în avalanșă, ci doar ce am eu de făcut, dar nu poți să le vezi pe toate din astrogramă. Există acolo o axă karmică, care culege toate informațiile și le aduce doar pe cele cu care trebuie să te întâlnești. Așa văd eu”, ne-a mărturisit Neti Sandu. 


Destin sau liber arbitru?


Întrebată dacă este genul de persoană care crede în destin, sau crede, mai degrabă, că omul își face norocul cu mâna lui, Neti Sandu a dezvăluit că ea crede că există niște predispoziții, însă liberul arbitru decide cursul oricărui lucru. 

 

„Eu văd așa viața: e ca și cum m-aș urca într-un tren, în mare viteză, și sunt niște stații în care oprești: aici cobor, mănânc, dincolo cobor să beau o apă, dincolo mă relaxez, așa arată viața. Și sunt niște lucruri cu care trebuie să te întâlnești. Ele oricând, în orice moment, pot fi schimbate. Așa că nu mai poate fi vorba de destin. Sunt niște lucruri care vor veni spre noi, dar eu nu trebuie să le încasez, aici e particularitatea. Există un liber arbitru, iar noi, în orice moment, prin ceea ce gândim și simțim, putem schimba.  Adică, de exemplu, eu m-am certat cu tine, dar, dintr-o dată, simt așa că mă inundă o stare de bine și te-am iertat, și am scăpat. Adică am ars toată treaba asta și eu  nu mai am de ce să mă întâlnesc în calitatea de inamic cu tine, ca să am de dus karma, deci am scăpat. Dar depinde doar de mine dacă vreau să renunț la ego. E o filozofie aici. Ego-ul nu ne lasă să progresăm. Ține foarte tare la niște orgolii care ne țin pe loc. Ne țin în închisoare”, a mai spus astrologul. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel