Horoscopul săptămânii. Află ce ți-au rezervat astrele în perioada 4 - 10 octombrie

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Iată horoscopul tău pentru săptămâna 4 - 10 octombrie 2021.

Berbec


Este timpul să îți resetezi relațiile. Luna nouă de pe 6 este despre a învăța cum să fiți mai corecți atunci când vă certați. Sigur, prietenul tău se înșeală total în legătură cu... totul, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii condescendent. 


Taur


Te-ai gândit să te antrenezi pentru un maraton? Să treci de la Yin Yoga la Power Vinyasa? Sau pur și simplu să folosești în sfârșit acel abonament virtual de Pilates pe care îl plătești de la începutul pandemiei? Luna nouă în Balanță de pe 6 este pentru a merge tare cu o nouă rutină de fitness. E timpul să transpiri!


Gemeni


Un fost iubit se strecoară în DM-urile tale săptămâna aceasta și nu este subtil. El te vrea înapoi. Luna nouă de pe 6 promite romantism proaspăt în viața ta, dar este posibil să fii gata să o iei de la zero cu această flacără? Doar pentru că lucrurile nu au funcționat în trecut, nu înseamnă că nu pot funcționa și în viitor.


Rac


Situația ta de trai devine nesustenabilă pe măsură ce Luna Nouă în Balanță îți pune în evidență sectorul casei pe 6. Proprietarul tău nu este niciodată disponibil să facă vreo reparație și ești la capătul răbdării cu vecinii tăi care exersează tobele din zori până la miezul nopții. Nu este momentul să te muți acum, dar cât timp Mercur este încă retrograd, începe să cercetezi opțiunile tale pentru a te liniști.

 


Leu


Luna nouă în Balanță de pe 6 aduce o scânteie de inspirație. Scrii cu furie, vorbești ca o furtună și trimiți liste de redare Spotify tuturor colegilor tăi de muncă. Vrei să îi ridici pe cei care te înconjoară, în timp ce ești mai intenționat cu privire la modul în care contribui la comunitate. Ai grijă să nu te lași prea mult dus de val. Cuvintele tale sunt generoase, dar limba ta este ascuțită.


Fecioară


Stresul financiar în curs de desfășurare atinge apogeul pe 6. După o lansare de succes a unui proiect independent de succes sau a unui efort independent luna trecută, câștigurile tale se diminuează pe măsură ce îți dai seama cât de costisitor este de fapt să intri în afaceri pe cont propriu. Odată ce comenzile sunt îndeplinite, este timpul să te întorci la planșa de desen pentru a crea ceva mai sustenabil.

Balanță


Nu ești atât de politicos pe cât pretinzi că ești, Balanță. Chiar și opiniile tale divizive trebuie să fie auzite. Luna nouă de pe 6 este pentru tine să iei microfonul și să-ți spui punctul de vedere. Cui îi pasă dacă un dușman nu mai vrea să vină la petrecerea de ziua ta? Atunci când te prezinți în mod autentic, îi atragi pe cei adevărați.


Scorpion


Luna nouă din această săptămână, de pe 6 (urmată de întâlnirea planetei tale guvernatoare Marte cu Soarele, pe 8), este o ocazie unică în doi ani pentru tine de a apăsa butonul de resetare. Lăsați în urmă ceea ce nu funcționează și începeți din nou.

Săgetător


Luna nouă de pe 6 plasează sprijinul comunității în fruntea listei tale de lucruri de făcut. Așa că suflecă-ți mânecile și pregătește-te să rezolvi problemele tuturor.


Capricorn 


Tânjești după autoritate, Capricorn, și știi, de asemenea, că puterea este ceva ce trebuie să fie confiscat. În același timp, vrei să respecți regulile și să faci lucrurile în mod corect. De obicei, ești adeptul arderii lente. Luna nouă din această săptămână, pe 6, este o invitație de a intra în era șefilor tăi. Este în regulă dacă trebuie să sari peste câțiva pași sau să renunți la abordarea ta metodică. 


Vărsător

Sigur, este minunat să faci totul de unul singur, dar nu ți-ar prinde bine și un sfat? Luna nouă de pe 6 îți aduce un termen limită pentru a decide ce urmează în cariera ta, doar că nu ai nicio idee despre ce să alegi sau pe ce drum să mergi. O conversație cu un coleg de încredere sau cu un fost mentor te scoate din ambivalență.


Pești


Luna nouă de săptămâna aceasta, de pe 6, cade în sectorul tău de resurse comune și este o ocazie de a sărbători un demers de succes cu partenerul tău. Fie că v-ați ales locul de nuntă, ați lansat o linie de produse sau pur și simplu ați trăit împreună cu succes timp de un an fără conflicte majore, deschideți o sticlă de spumant pentru această ocazie! Aceasta este doar prima realizare din multe altele care vor urma.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel