Horoscopul săptămânal 22 - 28 mai 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursă foto: Unsplash.com/ Vedrana Filipović
Descriere foto: Sursă foto: Unsplash.com/ Vedrana Filipović

Horoscop săptămânal pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să urci pe scenă, Berbec, pentru că pur și simplu nu te vezi stând în public în săptămâna 22 - 28 mai 2023. Aveți lucruri care trebuie spuse. Mulți oameni au nevoie să le audă. Sunteți în flăcări și totul este bine. Energia lui Marte nu este "mare lucru" pentru tine, deoarece ai fost întotdeauna capabil să o ajustezi fin spre pozitiv. Îți vei lăsa abilitățile tale naturale de lider să domine în această săptămână și vei fi întâmpinat cu adepți fericiți. Totul este bine.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

În această săptămână ești în mișcare, iar asta ar putea însemna la propriu, ca în călătorii sau în sus pe scara ierarhică, în ceea ce privește cariera. Nu lași nimic să-ți stea în cale în săptămâna 22 - 28 mai 2023, deoarece în sfârșit știi exact unde vrei să-ți stabilești traiectoria ... și pleci. Sentimentul principal al săptămânii este pozitiv și condus. Ai viziunea ta și mergi spre ea. Aveți rezistență și creativitate pentru a vă susține.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)


Poate pentru că este sezonul zilelor tale de naștere, sau poate doar te simți bine că toată energia lui Marte este aparent "de partea ta", dar te simți cel mai excelent în săptămâna 22 - 28 mai 2023. Poți privi înapoi la realizările tale recente cu mândrie și cu conștiința că TU ai făcut-o, nimeni altcineva. Gemeni, acesta este un sentiment grozav pentru că adesea te simți lăsat pe dinafară. Cu toate acestea, nu poți fi lăsat pe dinafară în această săptămână pentru că ești mare și ești responsabil de tot.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Săptămâna aceasta te face să-ți revizuiești succesul, deoarece nimic nu te deranjează. Recunoști ceea ce este necesar și te ocupi de asta; nu e mare lucru. Ai cultivat o grădină a succesului și numai tu poți judeca din ce este făcut acest succes. Tot ce știi este că te simți bine în viață în perioada 22 - 28 mai 2023. Nimic nu te amenință, iar dacă a încercat, râzi de asta. Nu iei lucrurile atât de în serios în această săptămână și, într-un fel, asta este vacanța ta. Interesant!

Leu
(23 iulie - 22 august)

Veți decide să renunțați la tot și să o luați de la capăt ca pe un impuls. Ar putea fi vorba de un proiect creativ sau de o schimbare completă și totală a stilului de viață. Tot ce știi este că, în perioada 22 - 28 mai 2023, este momentul potrivit, iar momentul este ACUM. Trebuie să elimini ceea ce nu-ți mai servește, și o vei face. Vei fi într-o epurare neîncetată și nu te vei opri până când totul în viața ta va fi nou și proaspăt. Vei folosi toată acea energie de pe Marte pentru a te reînnoi și va funcționa.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Totul se simte ca și cum ar atârna în balanță pentru tine în această săptămână, 22 - 28 mai 2023. După cum știi, trebuie să te decizi asupra unui lucru și ești încă oarecum confuz în legătură cu el. Energia Gemenilor preia controlul în această săptămână pentru tine, făcându-te să te simți și mai indecis decât de obicei, ceea ce spune multe. Din fericire, vei reuși să profiți de o parte din puterea lui Marte și vei face ceea ce trebuie să faci.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ceea ce trebuie să depășești în această săptămână este sentimentul tău de îndoială de sine. Ai început să folosești acest lucru ca scuză, ca și cum a fi îndoielnic este modul în care te identifici acum. În perioada 22 - 28 mai 2023, vei recunoaște că pierzi serios timpul și nu numai atât, te subestimezi. De când ai devenit atât de năbădăios? Este timpul să îți pui centura cu mega-puterea Scorpionului și să te pui în mișcare. Fă-o.


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Oportunitățile zboară spre tine în săptămâna 22 - 28 mai 2023 și s-ar putea să fii atât de entuziasmat de norocul tău, încât s-ar putea să o dai în bară dacă te gândești prea mult la asta. Ești responsabil de soarta ta acum, ceea ce poate fi puțin înfricoșător. Nu ești obișnuit cu un asemenea noroc, așa că fă-ți o favoare și nu te gândi prea mult la asta. Deși discreția este în continuare recomandată, nu fi atât de discret încât să pierzi tot ceea ce ți se oferă.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)


Săptămâna aceasta te aduce față în față cu cineva cu care ai vrut să vorbești și ai găsit zece ziliarde de scuze pentru care nu o faci. Nu ți-a plăcut niciodată confruntarea, dar Marte te pune față în față cu cineva, posibil o persoană dragă, cu care trebuie să conversezi. Acest lucru te face să te simți nervos, dar știi că nu te poți rezuma la stilul tău natural politicos. Trebuie să spui ceea ce ai în minte, pentru că universul te pune în locul potrivit la momentul potrivit pentru a face acest lucru.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu numai că vei resimți intensitatea tranzitului lui Marte din această săptămână, 22 - 28 mai 2023, dar vei lăsa să te afecteze atât de mult și în moduri greșite. Ceea ce începe ca și cum ți-ai dori o viață nouă sau un nou și proaspăt început s-ar putea să se termine cu tine aruncând totul la gunoi într-o încercare pasională de a face totul să se întâmple mai repede. Trebuie să ai grijă de ritmul tău în această săptămână, Capricorn. Da, dorința de schimbare este bună, dar măsoară-ți acțiunile înainte de a arunca totul pe fereastră.


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Energia creativă îți umple săptămâna, dar terminarea unui proiect este o cu totul altă poveste. Sunteți fericit să vă implicați, dar prea distras pentru a finaliza ceva. În săptămâna 22 - 28 mai 2023, vei avea impresia că poți face ce naiba vrei și că nu vei ceda în fața presiunilor... dar greșeala ta constă în faptul că tu crezi că poți lăsa lucrurile în aer, în timp ce nu poți. Săptămâna aceasta te face să te eschivezi de la responsabilitate, ignorând în același timp ideea că tu faci asta.


Pești
(19 februarie - 20 martie)


22 - 28 mai 2023 este săptămâna în care ignori pe toată lumea și faci ce vrei tu. Din fericire, ceea ce vrei să faci este pur și simplu să-ți îndeplinești sarcinile în privat și în pace. Te simți foarte creativ în această săptămână și tot ceea ce ai nevoie cu adevărat este ceva spațiu personal și libertatea de a-ți face treaba în ritmul tău liber. Acest lucru nu este prea mult de cerut și, în timp ce sezonul Gemenilor pare să susțină acest lucru, vei avea impulsul lui Marte pentru a te asigura că vei obține ceea ce îți dorești.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel