Horoscopul săptămânal 13 - 19 iunie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop săptămânal 13 - 19 iunie 2022 . Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop - 13 - 19 iunie 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Începi săptămâna cu speranță și cu un plan. Singurul lucru care îți îngreunează acest lucru este faptul că ești dezorganizat și nu știi unde să pui toată această energie pozitivă.

Îți dorești ce e mai bun, dar nu poți pune degetul pe ce anume. Este ca și cum săptămâna aceasta îți prezintă ideea că poți face tot ce vrei și poți avea tot ce vrei, dar, totuși, nu știi ce anume, iar aici se află frustrarea ta, cu tine însuți.


Horoscop - 13 - 19 iunie 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Aceasta este săptămâna în care faci legea. Ar putea fi la locul de muncă, cu membrii familiei sau în propria viață amoroasă. Ai o viziune evidentă despre cine vrei să fii; știi cum să ajungi acolo și ce trebuie să faci pentru a atinge acest obiectiv. Ceea ce ai nevoie acum, în această săptămână, este sprijin.

Ai nevoie să știi că oamenii din viața ta nu numai că sunt de partea ta, dar sunt dispuși să lucreze pentru un obiectiv comun de fericire, sănătate și progres.


Horoscop - 13 - 19 iunie 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Te simți un pic fals săptămâna aceasta, ca și cum cineva te-ar fi observat încercând să păcălești pe altcineva și, pentru că te-a prins, te simți prost.

Aceasta este săptămâna în care încerci să te dai mare. Vrei să-i impresionezi pe oameni cu cunoștințele tale vaste și, deși ești un expert în domeniul tău, faptul că le reamintești constant tuturor celor din jur că ești cel mai bun începe să devină odios. Încearcă asta: Fă fapte bune, fără ca alți oameni să le afle.


Horoscop - 13 - 19 iunie 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Încă o dată, jocul răbdării este pentru tine. Te uiți pe fereastră, întrebându-te când se vor schimba în sfârșit lucrurile pentru tine. Ai speranță, dar nu prea multă.

Ai putea fi zdruncinat oricum; dacă se întâmplă ceva bun, vei fi exaltat. Dacă se întâmplă ceva rău, te vei gândi că așa e la tine. Te simți apatic în timpul acestei săptămâni. Îți dorești cu disperare să te agăți de speranță, dar nu-ți poți pune prea mari speranțe în această săptămână.


Horoscop - 13 - 19 iunie 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Victoria este a ta în această săptămână; vei avea ocazia să te mândrești cu ea după bunul plac. Ai câștigat. E vorba fie de loto, fie de un concurs de un anumit fel. Te simți mândru și ești dornic să le spui oamenilor cât de fericită este această ocazie - vei fi prea fericit ca oamenii să se alăture distracției și sărbătorii. Deși poate fi vorba doar de victoria ta, cu siguranță vei împărtăși sentimentele de fericire cu toți cei pe care îi cunoști. Oamenii din viața ta vor fi mândri de tine în această săptămână.


Horoscop - 13 - 19 iunie 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Din când în când, îți place să intri în ceea ce numești "Modul Vrăjitoare", care este o atitudine pe care o adopți atunci când vrei ca oamenii să creadă că ai putere și că ești speriat. Poate fi un mecanism de apărare, dar pare să funcționeze pentru tine. În timp ce ești în "Witch Mode", îi faci pe oameni să simtă că știi ceva ce ei nu știu, iar acest lucru îi deranjează - dar mai mult: îi face să se dea la o parte din calea ta, ceea ce a fost și  planul tău de la început.


Horoscop - 13 - 19 iunie 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Și apoi mai este și norocosul de tine, Balanță. Câștigătorul tragerii la sorți din această săptămână este Balanța, după cum veți afla ce înseamnă un noroc strălucitor. Aceasta este săptămâna în care totul este pus în perspectiva corectă; viața ta amoroasă se vindecă și se simte promițătoare.

Contul tău bancar este plin de bani și se simte incredibil de bine, iar sănătatea ta ia o întorsătură bună. Ești tare în această săptămână, Balanță. Bucură-te de fiecare secundă din ea.


Horoscop - 13 - 19 iunie 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Deși, în general, îți place ideea de a petrece timp singur, aceasta nu a fost chiar săptămâna pe care ți-ai gândit-o pentru o astfel de activitate solitară. 

Toate planurile au fost anulate, lăsându-te într-o poziție precară. Săptămâna aceasta este o încurcătură costisitoare de greșeli, dintre care niciuna nu este vitală, dar toate sunt costisitoare.


Horoscop -13 - 19 iunie 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai prefera să fii ca Scorpionul în această săptămână, adică  să te ocupi singur de lucrurile pe cont propriu. Și în timp ce vei reuși să petreci timp singur, vei avea compania minții tale tulburi, iar în aceste zile, se întâmplă multe.

Simți că ai capul congestionat; fantomele amintirilor persistă, iar tu credeai că au dispărut pentru totdeauna. Se pare că mai ai încă puțin de vindecat, înainte de a putea clama succesul.


Horoscop - 13 - 19 iunie 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei scăpa cu bine astăzi și nu o să-ți vină să crezi ce noroc ai. Te-ai apărat, iar acum a dat roade.


Ai știut că faci ceea ce trebuie atunci când ai lăsat oamenii din viața ta să știe ce te preocupă, iar în ceea ce te privește era fie să te scufunzi, fie să înoți, ceea ce înseamnă că prietenii tăi vor trebui fie să se ocupe de tine "așa cum ești", fie să plătească prețul pentru că ți-au stat în cale. Vei obține ceea ce vrei în această săptămână, iar ceilalți din viața ta te vor respecta pentru poziția ta îndrăzneață.


Horoscop - 13 - 19 iunie 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Acum, iată o săptămână de care vei ajunge să te bucuri: simți iubire, siguranță și stabilitate, și îți place fiecare secundă din ea. Este ca și cum toată munca ta grea începe în sfârșit să arate ceva.


Te simți împlinit și mulțumit. De asemenea, ești inspirat să mergi mai departe și să-ți duci visele mai departe. A trecut mult timp de când nu te-ai mai simțit atât de încrezător, iar acest lucru devine din ce în ce mai bun, Vărsătorule. Asta este sigur.


Horoscop - 13 - 19 iunie 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Tu ești semnul care are parte de un noroc nefericit în această săptămână. Se pare că ceva la care ai muncit din greu este pe cale să se prăbușească.


Poate că nu ai gândit bine lucrurile? E greu de spus, pentru că intențiile tale au fost atât de bune și pure. Asta e problema acestei săptămâni. Ți-ai propus să faci ceva excelent și benefic pentru toți și te trezești cu haos și dezordine... chiar și cu pierderi financiare. Ah, ei bine, urmează zile mai bune, Pești. Zile mai bune înainte.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel