Horoscopul Runelor. Numerologul Mihai Voropchievici, previziunile Runelor pentru zodii: "Urmează schimbări majore"

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru fiecare zodie. 

Horoscopul Runelor a fost adus de către numerologul Mihai Voropchievici în emisiunea ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3. Iată ce anunță runele pentru fiecare zodie în săptămâna care urmează: 

Horoscop Rune Berbec: Poate afla un adevăr foarte important care-i poate marca viața sau chiar i-o poate schimba. Ați făcut lucruri bune și vine rezultatul. 

Horoscop Rune Taur: Poate să fie mai caustic, mai direct în exprimare și ar putea susține o bătălie furtunoasă. Sfatul e să lăsați ”uraganul” pentru că se pot rezolva toate, totul se aranjează benefic fără scandal și ceartă. 

Horoscop Rune Gemeni: Se mai domolesc, e perioada de singurătate. Voi cu Dumnezeu! Vedeți ce faceți, ce-i cereți. 

Horoscop Rune Rac: Are o săptămână mai grea, Runa îi sfătuiește să aibă forță, tărie, putere, să depășească lucrurile care vin în săptămâna următoare. E săptămâna în care trebuie să fiți puternici. 

Horoscop Rune Leu: E în căutare de schimbare a locului de muncă sau schimbarea unei locuințe, poate-și dorește ceva mai bun. Știe ce vrea și va aborda problema ca să obțină ce-și dorește. 

Horoscop Rune Fecioară: E sfătuită să lase toate grijile, tot ce e legat de trecut, frici, temeri, spaime, să lase necazurile în urmă și să pregătească de o săptămână extraordinar de bună. 

Horoscop Rune Balanță: Să fie pregătită pentru schimbări majore și foarte rapide. Aduce lucruri bune. 

Horoscop Rune Scorpion: Se anunță o călătorie foarte benefică. Noutățile vin, în călătorie cunoști mulți oameni și nu știi de unde vine o mână de ajutor.  

Horoscop Rune Săgetător: Noroc! Peste puțin timp, se vor împlini toate dorințele voastre. Belșugul e din toate părțile. 

Horoscop Rune Capricorn: Să abordezi probleme schimbând tactica, nu mai trăi în monotonie. Vei avea rezultate deosebite dacă faci schimbări. 

Horoscop Rune Vărsător: Schimbare foarte importantă acasă curând. Fiți pregătiți! Totul e posibil. 

Horoscop Rune Pești: Nerăbdători! Aveți răbdare, dacă forțați mâna norocului, surprizele plăcute nu mai vin. Magia are nevoie de răbdare, nu grăbiți lucrurile. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel