Horoscopul Revelionului. Mihai Voropchievici: Zodiile care încep anul cu dreptul

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Moritz Knöringer
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Moritz Knöringer

Numerologul Mihai Voropchevici a dezvăluit zodiile care vor începe noul an cu dreptul.

Mihai Voropchevici a dezvăluit că noul an vine cu vești bune și schimbări importante. Numerologul  a precizat că, în această perioadă este bine să nu abuzăm de mâncare, pentru a nu începe noul an cu probleme de sănătate. Totodată, Mihai Voropchevizi a subliniat că este bine să iertăm pe toți cei care ne-au supărat în decursul anului. 

„Deveniți când serioși, când triști, dar vreți să păreți veseli. Așteptați intrarea în noul an pentru a primi veștile bune și schimbările importante. Toți oamenii de pe Pământ așteaptă ceva nou, favorabil, care să le aducă un influx de fericire, ceva original. Apare dorința de a fi lideri chiar prin cadourile pe care le oferiți.

Gândurile zboară la familie, la cei dragi, la casa părintească. Este bine ca în această perioadă să mâncați bine și rațional, să nu abuzați de hrană pentru a nu vă îmbolnăvi de la începutul anului.

Este bine să dați dovada de calm, să nu supărați pe nimeni și să cereți iertare de la cei pe care i-ați supărat în cursul anului.

Cei născuți în săptămâna 26 decembrie – 2 ianuarie sunt oameni care vor să conducă atât în profesia aleasă cât și în familie. Autoritari din naștere, Capricornii, căci ei sunt născuți în această perioadă, le plac totuși și lucrul individual.

Acești nativi sunt mai solitari, vor să fie mai speciali și mai deosebiți. Sunt oameni serioși și buni la suflet. Sunt, în general, de ajutor pentru ceilalți. Au țeluri înalte și cred în fatalitate. Au multă autodisciplină, iar trăsăturile de caracter îi ajută să reușească în viață.”, a mărturisit Mihai Voropchevizi, potrivit fanatik.ro

Cine începe anul 2023 cu dreptul

Numerologul Mihai Voropchevici a dezvăluit și care sunt zodiile care vor începe cu dreptul noul an.

„În ianuarie, Berbecii muncitori au numai de câștigat. Taurii sunt cam nerăbdători, însă această nerăbdare nu e tocmai bună. Gemenii nu vor începe anul cu dreptul, așa cum s-ar fi așteptat. Racii ar trebui să lase la o parte toate grijile, toate preocupările. Își vor da seama că de multe ori își fac singuri griji. Același sfat este valabil și pentru Lei, care își fac prea multe griji pentru sănătatea prietenilor.   Fecioarele sunt nevoite să schimbe tactica pentru a avea parte de reușită. Balanțele au parte de vremuri ceva mai frumoase față de ce au trăit în 2022.  
Scorpionii susțin o bătălie pe care o pot câștiga, iar Săgetătorii pun pe hârtie o problemă aparent fără rezolvare. Capricornii vor avea parte de fertilitate și belșug la început de an, iar Vărsătorii vor acționa favorabil, având o intuiție puternică. Peștii primesc multe cadouri în ianuarie.”, a spus Mihai Voropchevizi pentru sursa citată mai sus. 

Vezi și: Zodiile cu ghinion în 2023. Mihai Voropchevici: "Karmic, primesc ce le oferă Divinitatea" https://www.spectacola.ro/zodiile-cu-ghinion-in-2023-mihai-voropchevici-karmic-primesc-ce-le-ofera-divinitatea_25625.html

Regulile simple pe care le are Gigi Becali atunci când se roagă. Ce sfaturi le-a dat credincioșilor: „Dacă ai greutăți ...” https://www.spectacola.ro/regulile-simple-pe-care-le-are-gigi-becali-atunci-cand-se-roaga-ce-sfaturi-le-a-dat-credinciosilor-daca-ai-greutati_25616.htmlGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel