Horoscopul punctelor slabe, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici a prezentat care sunt toate punctele slabe pentru zodii.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3, care sunt punctele slabe ale fiecărui semn zodiacal în parte. 

 

Berbec

Tentația și tendința este să înceapă mai multe lucruri. Nu duce nimic la bun sfârșit. Se risipesc singuri. Așa cad de neserioși. Când sunt copleșiți de toate aceste multitudini de lucruri, pierd și valoare și timp.

 

Taur

Adoră tot ce înseamnă stabilitate și confort. Refuză să iasă din bula lor de siguranță. Sunt cam singuratici. De multe ori, ratează foarte multe oportunități. Lipsa de spontaneitate este punctul lor slab.

 

Gemeni

Au și ei o "calitate" - se risipesc. Tendința este de a porni mai multe proiecte pe care nici nu le finalizează. Riscă să piardă chiar și persoane dragi de lângă ei.

 

Rac

Melancolia este punctul slab al Racilor. Melancolia este o boală. Te duce în astenie și în depresie. Au tendina de a trăi în trecut. Trebuie să scape de toate dezamăgirile. Să facă altceva care să fie de actualitate. Trecutul nu se mai întoarce.

 

Leu

Punctul slab este orgoliul. Deținătorul orgoliului absolut este Leul. Trebuie să învețe că nu poate fi personajul principal în viața tuturor.

 

Fecioară

Punctul slab este frica de eșec. Tind spre perfecțiune și nu înțeleg că și ei trebuie să suporte criticile. De multe ori, ele taie și spânzură, dar nu este chiar așa. Nu ratează nicio secundă ocazia să critice.

 

Balanță

Balanțele nu pot lua o decizie din prima. Stau foarte mult și se gândesc. Ele au o intuiție foarte bună și ar trebui să o urmeze.

 

Scorpion

Cea mai mare teama este cea de comunicare. Au foarte mult de pierdut pe seama asta. Teama este să nu greșească foarte mult față de persoanele pe care le iubește. Au teama de a greși prin comunicare. Să nu ocolească adevărul.

 

Săgetător

Trec rapid de la o stare la alta și de la o decizie la alta.

 

Capricorn

Marele lor defect este furia. Se enervează greu, dar dacă ai un Capricorn supărat, fugi. Își manifestă emoțiile fără să se gândească la consecințe. Când sunt furioși, sunt răzbunători.

 

Vărsător

Sunt superficiali, egoiști și nu știu să construiască relații profunde. Pun accentul pe o prietenie. Ei sunt prieteni pentru toată viața. Pleacă și nici nu știi de ce, dacă i-ai supărat.

 

Pești

Sentimentele îi împiedică să se bucure de viață. Îți manifestă afecțiunea fără discernământ.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel