Horoscopul primăverii, cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care va face mulți bani: „Intră într-o perioadă de producție”

Data publicării:
Camelia Pătrășcanu
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu

Astrologul Camelia Pătrășcanu vine cu previziunile astrale pentru primăvara aceasta.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii, în această primăvară, potrivit Fanatik

 

Berbec

Berbecii au o primăvară cu multe șanse de a pune planuri în aplicare. Ei trebuie să fie cei care să deschidă drumuri. Dacă ei au calculat bine și li se potrivește, să se bazeze pe propriile forțe, nu pe alții. E posibil ca tot ce inițiază să aducă repede bani. Din toate ideile, trebuie să selecteze acele idei care sunt rentabile din punct de vedere financiar.

 

Taur

Pentru Tauri, primăvara începe cu calm. Până pe 15 mai, cam stau în expectativă. Urmăresc un loc gol lăsat de altul. S-ar putea să se elibereze de griji, de obligații. Până pe 15 mai, trebuie să închidă o etapă, să nu rămână cu restanțe, cu datorii. Vor porni pe un alt traseu, alt drum, după data de 15 mai. Unii pot spune brusc nu unui contract derulat până acum și pot porni pe o nouă cale.

 

Gemeni

Pentru Gemeni, primăvara aduce distracție, voioșie. Descoperă ei un secret, o perspectivă din care văd realitatea. Fie abordează totul mai relaxat, fie, având mulți prieteni și relații bune își pot găsi pasiunile mai bine și mai repede cu ajutorul lor.

 

Rac

În cazul Racilor, primăvara accentuează direcția în viață. Au șansa să fie ofertați cu o funcție mai înaltă sau un loc de muncă mai bun. Asta îi va solicita mai ales după 15 aprilie 2023. Primăvara vine cu niște oferte foarte interesante. Au relații bune cu șefii și autoritățile. Au aplomb, au forță și energie. După 15 mai, sunt mai preocupați de starea de bine, de prieteni și nu de dușmani.

 

Leu

Pentru Lei, e o primăvară aducătoare de schimbări de direcție și de sens. Dacă își doreau să se mute din țară, s-ar putea să renunțe. De asemenea, străinătatea și-ar putea deschide oportunitățile pentru ei, deci pot colabora cu persoane din afara țării. După 15 mai, aspectele sunt mai sucite. Dacă le convine, merg mai departe pe drumul ales, dacă nu le convine, nu merg.

 

Fecioară

Fecioarele au un mare interes de felul în care sunt văzute de cei din jur. Vor să le fie văzute capacitățile și să fie apreciate. De asemenea, au nevoie de încurajări pentru ceea ce fac. Poate că sunt sarcini mai provocatori. Sunt capabile să facă lucruri mari, dar să fie apreciate. După 15 mai sunt perspective de câștig legate de drumuri și străinătate. Pot avea succes cu un proiect nou.

 

Balanță

Balanțele trebuie să analizeze toxicitatea mediului profesional, în special în luna asta, martie. Vor avea glas în raport cu șefii și colegii lor. Vor vorbi despre corectitudinea unor contracte. După 15 mai, calculează ce câștigă și ce pierd dacă renunță la o anumită colaborare.

 

Scorpion

Scorpionii pornesc cu mult avânt la drum. Vor să facă lucrurile care le pică bine și le plac. Au o stare de îndrăgosteală față de viață. Simt că sunt pe un val bun și așa este. Eforturile vin mai ales în luna aprilie. Mulți Scorpioni pot avea sentimentul că recuperează timpul pierdut. Vor avea bucuria de a fi alături de cineva cu care lucrează. După 15 mai, sunt aspecte bune din punct de vedere relațional.

 

Săgetător

Săgetătorii încep primăvara cu discuții în familie. O persoană în vârstă poate sosi în casa lor și nu mai scapă de ea. După 20 martie, harta devine mai dinamică, mai scapă de poveri. Își fac timp, totuși, și de plăcerile lor. Pentru unii Săgetători, apare un interes pentru o pasiune de care nu s-au ocupat. Munca lor va fi una productivă.

 

Capricorn

Pentru Capricorni, primăvara aduce vești, informații pe care le culeg până pe 20 martie. Multă lume se plânge în fața lor. Au de rezolvat acte. Pentrun alții, primăvara aduce interes pentru studii, mai ales pentru cei trecuți deja de prima tinerețe. Au multe de rezolvat în casă.

 

Vărsător

Pentru Vărsători, crește interesul pentru bani. Sunt bani care nu sunt greu de obținut. Pot începe activități pe termen lung și le asigură veniturile. Unele planuri se pot schimba sau se pot îmbunătăți. Se pot deplasa pentru a bifa lucruri necesare pentru ei. După 15 mai, își trag puțin sufletul, pentru că aleargă mult în această primăvară.

 

Pești

Peștii sunt vizați direct. Sunt într-o formă bună. Au multe planete în semnul lor zodiacal și asta înseamnă multă energie. Vor ști cu cine să lucreze și ce să lucreze. Totul se bazează pe o autoanaliză lucidă și rece. După 20 martie, sunt interesați de bani și îi pot obține rapid. Au nevoie de bani. Trebuie să fie atenți să nu fie cheltuitori pentru că își doresc multe. După 15 mai, intră într-o perioadă de producție intelectuală. Cei care nu au suficientă cunoaștere, pot s-o acumuleze.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel