Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Data publicării:

Gemenele Oana și Adina Timofte au spus ce îi așteaptă și la ce trebuie să fie atenți nativii din toate zodiile în perioada următoare.

Berbec

'Berbecii, în următoarea perioadă, vor să își schimbe viața radical. Vor să își ia propriile decizii despre viața lor. Sunt foarte bine aspectați, mai ales din punct de vedere profesional. Spre final de primăvară pot vinde ceva și pot avea un surplus de bani. Practic, berbecii s-au săturat să se sacrifice pentru alții și vor să se sacrifice și pentru ei.

Taur

Taurii sunt cei care vor face, în următoarea perioadă, tragedie și dramă absolut din orice. Din acest motiv, atenție la tiroidă, infecții ale gâtului, intestinul gros și subțire. În perioada care urmează taurii pot recupera sume de bani pe care le-au împrumutat celorlalți. Taurii tranzitează o perioadă carmică și dacă apare cineva din trecut ar fi bine să stați de vorbă cu ei și să vedeți ce trebuie vindecat. Atenție, vor apărea și dușmani ascunși pentru tauri. 

Gemeni

Dacă vorbim de gemeni, vorbim despre dureri cervicale, probleme respiratorii. Perioada următoarea vine pentru gemeni cu vești mai atipice. Află despre trădarea unui prieteni, află despre anumite minciuni. Pe de altă parte, foarte bine că aflați mai scăpăm de un așa-zis prieten. Să fie foarte atenți gemenii la vise în următoarea perioadă, la intuiție, pentru că asta îi va ghida foarte mult.

Rac

Dacă vorbim despre raci, vorbim despre probleme digestive, insomnii și stări de anxietate. Trebuie să facă mai multe drumuri pentru a semna mai multe acte ceea ce le consumă energie și anumite discuții cu tatăl nativului îi scoate din zona de confort. Să se direcționeze racii în următoarea perioadă către viața profesională, pentru că acolo este energia benefică pentru ei.

Leu

Pentru zodia leu, pe partea de sănătate, avem balonări, indigestie, puls și tensiune. Leii pot afla despre anumite călătorii care sunt întârziate, amânate. Trebuie să aibă răbdare pentru că prin aceste călătorii își pot găsi iubirea vieții lor sau li se întârzie o diplomă de care au nevoie și li se declanșează un tranzit energetic foarte negatic, o furie foarte mare. Foarte mare grijă la ficat și la fanatism. Unii dintre lei pot pica foarte ușor într-o capcană, să aibă o obsesie foarte mare.

Fecioară

Fecioarele să aibă grijă la sistemul imunitar. Pot avea anumite probleme la stomac, toxiinfecții alimentare. Așadar aveți grijă la ce mâncați. Fecioarele se pot unii în ceea ce privește bugetul, bugetul soțului cu soția, la locul de muncă, dar se pot și certa din cauza asta. Este foarte important să evite să facă aceste lucruri în aprilie și să le înceapă în mai, iunie. De asemenea, vești bune pentru fecioare despre un proces.

Balanță

Cu privire la balanțe vorbim despre tot ceea ce înseamnă decizii în cuplu. Balanțele singure își pot găsi partenerul, dar, mare grijă, să nu facă din țânțar armăsar sau să vadă broscuța un prinț. Pentru cei care sunt deja într-o relație este clar că vor avea o discuții profunde și vor lua decizii. Noi le recomandăm ca aceste discuții să fie mai calme. Pe partea de sănătate, atenție la tractul urinar și la alergiile de piele. Balanțele, când merg în fața unui ghișeu, efectiv să își păstreze diplomația pentru că îi va ajuta pentru reușită. 

Scorpion

Pentru scorpion, consumul de apă este foarte important în perioada următoare și nu numai. Mare grijă la cei care fumează în exces. Pot avea probleme respiratorii. La scorpion este vorba doar despre sănătate în perioada următoare. Este foarte important pentru scorpioni să își facă un ritm de muncă sănătos pentru că responsabilitățile se vor înmulți și poate apărea surmenajul. Unii pot începe un tratament, alții îl pot finaliza sau găsi un tratament miraculos. Este important să știe cum să dozeze responsabilitățile pentru că e posibil să se ajungă și la burn-out.

Săgetător

Pentru săgetători, pe partea de sănătate, vorbim despre dureri de oase, umeri și încheieturi. Copiii le pot aduce problemuțe, unele femei are au rămas însărcinate pot face mai multe drumuri la medici decât cele planificate. În agitația care va veni este foarte important să își păstreze calmul. Pot pierde o sumă de bani, dar pot câștiga dintr-o speculație după ce au cumpărat un bun la final de an iar acum îl pot vinde dublu.

Capricorn

La capricorni, pe partea de sănătate vorbim despre alergii alimentare, articulații, reumatism, fracturi, atenție pe unde mergeți dacă stați doar cu capul în telefon. Vor apărea discuții de rezolvat în partea de familie. Capricornul vrea să vândă sau să cumpere un imobil, iar ceilalți membri ai familiei se împotrivesc. De aici se pot isca anumite tensiuni. Important este să se aștepte finalul lunii aprilie pentru decizii, pentru că se pot lua decizii radicale acum din cauza acestor discuții contradictorii.

Vărsător

Dacă vorbim despre vărsători, vorbim despre celebra expresie Vorba dulce mult aduce! Dacă este vorba despre colegul de muncă, de cameră sau vecinul, este foarte important de avut în vedere această expresie pentru că poate aduce câștiguri foarte mari financiare sau, dimpotrivă, pierderi foarte mari. Am eu o vorbă. Ia borcănelul de miere și dă-te pe buze cu miere și mergi la semnat.  Atenție, pot avea retenție de apă brațele sau încheieturile mâinilor. 

Pești

La pești vorbim despre laringite, bronșite, care pot apărea. Ce iei pe mere, dai pe pere. Această zicală va fi în următoarele 3-4 săptămâni pentru pești. Vestea bună este că pot finaliza anumite succesiuni și le vine un surplus de bani. Să conștientizeze acea pasiune prin care pot face foarte mulți bani începând cu lunile mai - iunie.', au zis Adina și Oana Timfote, la România TV.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel