Horoscopul lunii februarie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscoul lunii februarie pentru toate zodiile.

 

Berbec 
(21 martie - 19 aprilie)


Partea cea mai tare? Ești un bun învățăcel. Partea proastă? Devii atât de entuziasmat de ideile tale încât nu prea ai sens atunci când încerci să-i faci pe ceilalți să te urmeze.

Februarie va aduce realizarea, însă, de asemenea, ești destul de confuz pentru ceilalți și trebuie să adopți noi modalități de a-ți face cunoscute punctele de vedere. Ești un cititor avid și un intelectual; acum este timpul să lucrezi la abilitățile tale de comunicare, Berbec.


Taur 
(20 aprilie - 20 mai)


Ceea ce te-a deranjat cel mai mult în ianuarie este acum o a doua natură pentru tine în cursul lunii februarie 2023. Ai învățat multe luna trecută, iar unele dintre aceste informații noi au venit din partea sănătății tale. Corpul tău îți vorbește, Taur, iar acum trebuie să asculți.

Nu îți fie teamă, deoarece ești susținut și iubit. Dacă trebuie să te ocupi de ceva care este urgent, fă-o fără să te agiți din cauza asta. Vei fi bine și nu ai de ce să-ți faci griji. 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)


Februarie este genul de lună care fie te va împinge în miezul acțiunii, fie te va ține pe margine, așteptând să se întâmple ceva relevant. Nu simți că deții controlul în această lună, ceea ce îți creează dorința de a te răzvrăti sau de a crea probleme.

Nu îți dai seama că "vrei" să creezi haos, dar simți că ai nevoie de "ceva" și că, dacă vrei să începi ceva, va trebui să o faci prin probleme. Vei folosi necazurile ca imbold pentru mișcare în această lună, Gemeni.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Poți "simți" la propriu că se apropie o nouă zi, iar partea bună este că această zi va dura toată luna februarie.

Asta nu înseamnă că vor fi vești bune non-stop, dar această lună este extraordinar de promițătoare pentru tine, mai ales pentru că ai învățat cum să te eliberezi de reziduurile trecutului. Pentru că nu ești dispus să tragi după tine lucrurile care nu mai înseamnă nimic pentru tine, te poți pregăti pentru succes la serviciu, în dragoste și în sănătate.


Leu

(23 iulie - 22 august)

Ceea ce ar fi trebuit să realizezi în ianuarie te așteaptă în februarie, iar asta e foarte bine, pentru că aveai nevoie de timp suplimentar pentru a face ceea ce îți doreai. Vei constata că atitudinea ta din această lună este "business as usual".

Și acesta este un lucru bun, deoarece ai lenevit în lumea 'muncii'. Poți aborda sarcinile mai dificile și le poți face fără efort. Sunt atât de multe lucruri care te așteaptă luna aceasta, Leu. De asemenea, ar fi înțelept să profiți de capacitatea ta de a rămâne puternic în timpul conflictului.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Ți s-a schimbat atitudinea, nu mai ești dispus să crezi în ceva care nu mai funcționează, iar acum ești dispus să recunoști și că ai jucat un rol important în ceea ce nu funcționează pentru tine.

Vine februarie și toate lucrurile sunt gata să se schimbe. Nu mai ești interesat să te mulțumești cu scuze la tine sau la alții. Simți că ai pierdut deja prea mult timp și, deși știi, este greu să menții atitudinea de "războinic al pozitivității", știi că este exact ceea ce este nevoie în viața ta.


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea să trebuiască să ieși din zona de confort luna aceasta, Balanță, deoarece se pare că cineva din viața ta are nevoie de atenția ta și s-ar putea să nu poți evita acest lucru. Ceea ce este necesar aici este o perspectivă pozitivă asupra unei situații negative.

Ești considerat responsabil pentru bunăstarea altcuiva și, deși nu adori ideea de muncă implicată, te prinzi cât de mult bine vei face dacă accepți să participi. Aceasta ar putea fi o lună foarte fericită și productivă pentru tine, Balanță.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ori februarie te va umili, ori te vei dezlănțui din lanțuri pentru a distruge cariera cuiva. Asta nu e frumos, Scorpionule! Trebuie să te împaci în continuare cu ideea că dacă ceva nu-ți iese bine nu înseamnă că trebuie să faci din viața altcuiva un adevărat dezastru.

Vei vedea conflicte la locul de muncă în această lună, Scorpionule, și vei dori să te implici. Există vreo modalitate de a te convinge să te retragi? Să sperăm că vei înțelege aluzia.


Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna februarie îți dă de înțeles că ești pe drumul spre atingerea succesului. Ai investit timp; este sezonul în care trebuie să-ți verifici progresul. Se pare că te descurci foarte bine la locul de muncă și în creativitate, dar iată că în lumea ta, Săgetătorule, a apărut ceva nou, numit IUBIRE. Cine ar fi crezut că ți se poate întâmpla așa ceva? Deschide-ți brațele și întâmpină-ți noua ta viață amoroasă, deoarece este pe cale să își ia zborul în februarie. 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ceea ce nu te ucide te face mai puternic, Capricorn, și nimeni nu știe asta mai bine decât tine. Februarie aduce provocări, iar unele dintre ele "aproape" par să fie menite să te forțeze să dai greș. Ghici cine nu eșuează și nu acceptă înfrângerea?

Te-ai prins, Capricorn; ești TU. Tot ceea ce îți iese în cale este o lecție extraordinară pentru tine în această lună. Vei accepta momentele grele și vei lucra cu ele. Vei fi, de asemenea, un adevărat exemplu de răbdare și rezistență pentru ceilalți. 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Fă rost de un echipament bun de grădinărit, Vărsătorule, pentru că luna aceasta vei lucra la grădina ta de bani, și se pare că are nevoie de îngrijire.

Ceea ce înseamnă că, dacă ai investiții, acestea vor începe să arate randamente uimitoare în timpul acestei luni. Dacă ai idei creative susținute de bani, vei vedea succesul proiectelor la care lucrezi.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

S-ar putea să fiți distras pe parcursul lunii februarie din cauza unei boli în familie sau a unei urgențe familiale. În primul rând, nu vă faceți probleme; este o problemă minoră, dar care necesită expertiza și sfatul tău. În al doilea rând, fă ceea ce trebuie să faci.

Prezența ta este apreciată oriunde te duci, așa că nu te simți nedorit sau folosit. Poate că v-ați dorit să realizați lucrări mai creative; chiar dacă trebuie să dați aceste lucruri la o parte, vă veți întoarce la ele cu credință. Luna februarie are multe suișuri și coborâșuri, dar vei trece peste ele, notează Yourtango.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel