Horoscopul LIDERILOR. Cele 6 Semne zodiacale care preiau mereu conducerea

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ Markus Spiske
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ Markus Spiske

Aceste semne zodiacale știu foarte bine cum să se impună și să preia conducerea în fața celorlalți.

1. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Enumeră trăsăturile unei personalități alfa și vei vedea cât de mult se aliniază cu personalitatea Capricornului. Ambii sunt ambițioși, înțelepți, determinați și puternici.


Capricornii pot părea uneori un pic reci, dar asta pentru că se concentrează pe scopul lor final.


Atunci când Capricornul eșuează sau se află în pierdere, ei se vor ridica și se vor întoarce pe drumul cel bun. Dacă se simt descurajați, s-ar putea să se complacă în acel sentiment de "săracul de mine" doar pentru o clipă, înainte de a se întoarce la treabă.


2. Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Berbecii sunt alfa până la capăt. Dacă își doresc ceva, nu lasă pe nimeni sau nimic să le stea în cale.


Berbecii sunt curajoși și determinați. Unii îi pot considera asertivi până la extrem, dar nu le pasă de ce cred ceilalți.


Un Berbec concentrat poate fi atât intimidant, cât și inspirator. Acest semn zodiacal nu se va mulțumi niciodată cu puțin, ci doar va munci un pic mai mult.


3. Leu (23 iulie - 22 august)


Nu poți fi un lider dacă nu ai o personalitate alfa, iar Leii sunt lideri. Oamenii îi admiră pe Lei pentru claritatea viziunii lor, pentru optimismul lor și pentru cât de dispuși sunt să îi ajute pe ceilalți oameni.


Ei sunt întotdeauna în centrul atenției în orice grup, iar carisma și unitatea lor sunt cele care îi aduc pe oameni împreună.


Leii sunt cinstiți chiar și atunci când adevărul ar putea provoca durere sau va merge împotriva opiniei populare, ceea ce îi face idealiști curajoși.


4. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Scorpionii pot întrece aproape pe oricine. Sunt puternici, intenși și au o personalitate foarte dominatoare.


Scorpionilor le place să fie la conducere, iar dacă acest lucru este imposibil, vor face să se întâmple cu agresivitate.


"Nu" este un cuvânt care nu are nicio putere asupra Scorpionului, cu excepția faptului că îi face să muncească mai mult pentru a obține ceea ce li s-a spus că nu pot avea. Nu se feresc de conflicte și confruntări, ci se bucură de ele și le dau energie.


5. Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Cunoști sintagma "cunoașterea este putere"? Ei bine, Fecioarele au tendința de a ști multe, iar cunoștințele lor sunt cele care le dau putere și încredere.


Fecioarele nu au timp pentru frică, așa că nu o recunosc. Ei fac ceea ce trebuie să facă, chiar dacă asta înseamnă să se murdărească pe mâini sau să îi înfurie pe alții.


Sunt încrezători în convingerile lor și nu se vor prăbuși atunci când cineva încearcă să îi doboare. Ca orice alfa, Fecioarelor le place să dețină controlul asupra tuturor lucrurilor.


6. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorii își trăiesc propriile vieți și, chiar dacă ceilalți nu înțeleg, tot își vor urma propria cale. Este posibil ca oamenii să vorbească urât despre Vărsători și să le pună la îndoială alegerile, dar ei rămân sinceri cu ei înșiși.


Vărsătorilor nu le pasă dacă sunt diferiți; ei vor să iasă în evidență și să fie unici.


Vărsătorii au respect de sine și demnitate și nu vor face compromisuri pentru a-i face pe ceilalți să se simtă mai confortabil. Acest semn zodiacal iubește oamenii, dar sunt suficient de independenți pentru a merge singuri în călătoria lor, dacă asta este ceea ce necesită.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel