Horoscopul iubirii pentru perioada 20-26 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Horoscopul iubirii pentru 20 decembrie 2021 - 26 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Pe parcursul acestei săptămâni, te poți aștepta ca o diferență de opinie cu partenerul tău să se transforme într-o ceartă majoră. Orgoliile se vor inflama, iar al tău va fi rănit într-o oarecare măsură, dar nu este nimic care să nu se potolească de la sine până la sfârșitul săptămânii. Răbdarea s-ar putea să nu fie virtutea ta, dar va trebui să reprimi orice urmă de furie reziduală. Păstreaz-o pentru tine.

 

Taur

Dacă veți fi întrebați cum vă merge săptămâna, veți fi foarte fericiți să spuneți că totul este fantastic, și asta pentru că sunteți îndrăgostiți de cineva în care puteți avea încredere, care se implică pentru voi, care nu vă minte și care vă are în vedere în fiecare mișcare pe care o face. Nici dacă ai încerca nu ai putea fi mai norocoasă, iar săptămâna aceasta va fi fericită în ceea ce privește dragostea și romantismul.

 

Gemeni

Dacă nu există o ceartă sau un motiv de alarmă, atunci este o săptămână bună pentru tine. Tu și persoana pe care o iubești vă "înțelegeți" foarte bine în această săptămână și, sincer, asta este tot ce îți poți cere. Cu mult timp în urmă ai renunțat la ideea de perfecțiune în relații, iar acest tip de perspectivă a fost cea mai bună alegere pe care ai făcut-o vreodată. Totul este bine în lumea iubirii din Gemeni.

 

Rac

Ceea ce va face ca săptămâna aceasta să funcționeze pentru tine în ceea ce privește dragostea și relația ta este să știi că voi doi tocmai ați trecut peste o altă supărare majoră - împreună. Și iată-vă aici, rămânând alături unul de celălalt la bine și la rău. Săptămâna aceasta este o mărturie a puterii și rezistenței voastre. Un parteneriat nu este ușor, dar voi doborâți aceste obstacole, unul câte unul.

 

Leu

Ai prefera să nu te gândești prea mult la dragoste în această săptămână, chiar dacă totul "pare" în regulă în ceea ce privește relația ta. Ceea ce ai sunt siguranța și compania. Acest lucru nu va dispărea, așa că te poți baza pe el. Ceea ce nu ai este entuziasmul și un interes major față de interesele partenerului tău. Acesta ar putea fi un aspect asupra căruia să te concentrezi în această săptămână, deoarece nu vrei să lași dragostea acestei persoane să se stingă în inexistență.

 

Fecioară

Tu iubești și ești iubit. Este totul perfect? Ha, nici pe departe... dar încerci să nu te gândești la toate lucrurile care nu au funcționat niciodată. S-ar putea să petreci un pic prea mult timp în această săptămână gândindu-te la iubiții din trecut. Încearcă să nu-i arunci în față partenerului tău "foștii iubiți". Partenerii rareori apreciază să fie comparați cu cineva din trecut.

 

Balanță

Săptămâna ta în dragoste este la fel ca cea de săptămâna trecută; este bine. Stare de fapt.  Și uite așa se desfășoară dragostea în viața ta. Sunt șanse mari să nu-ți dorești cu adevărat acest lucru. Păstrează-ți echilibrul în această săptămână și tratează-ți partenerul cu bunătate și răbdare.

 

Scorpion

Săptămâna aceasta are tot felul de lucruri distractive pe care le poți face, dar nu le vei putea face decât dacă îți aduci și partenerul, ceea ce este ideea ta.Îți dorești cu adevărat să te unești cu partenerul tău în această săptămână și, chiar dacă legătura voastră este încercată și adevărată, ți se pare proaspăt și incitant să faceți lucruri împreună - exact ca pe vremuri.

 

Segetător

Ești unul dintre acei oameni pe care toată lumea îi iubește; uneori te întrebi dacă doar o mulțime te poate iubi, unde este acel act solo din viața ta și de ce toată lumea pare să se teamă de tine? Tot ceea ce îți dorești este să fii iubit și acceptat, și s-ar putea să descoperi că tu ești singurul lucru care stă în calea acestui tip de iubire să se întâmple. Crezi că nu poți fi iubit decât de mai mulți, și niciodată doar de "unul". Această săptămână va schimba acest sentiment pentru tine.

 

Capricorn

Săptămâna aceasta este vorba de răbdare, Capricorn și, din fericire, tu o ai din plin. Iubitul tău este... un puști. Și să fii un copil nu e frumos când ești adult.Și nu numai atât, dar consumă mult timp și îți cere răbdare. Partenerul tău se comportă aparent ca un copil irascibil, iar tu pur și simplu nu ai timp pentru acest tip de indulgență. Îi iubești, ei te iubesc, dar sunt, de asemenea, o adevărată pacoste pentru tine în această săptămână.

 

Vărsător

Dragostea vine sub forma unei persoane mai tinere. Mai mult ca sigur că un membru al familiei are nevoie de atenția ta, pe care ești foarte bucuros să i-o acorzi. În timp ce vă simțiți fericit în legătură cu propria configurație romantică, aveți suficientă iubire în suflet pentru a suplini cu generozitate pe oricine are nevoie de acest tip de confort. Se va apela la tine pe parcursul acestei săptămâni pentru dragoste și sprijin, iar tu le vei oferi cu ușurință.

 

Pești

Ai vrea să faci ceva special pentru partenerul tău în această săptămână, deși nu ai nicio idee despre ce să faci pentru el. Sunt foarte pretențioși în ceea ce privește dorințele și interesele lor, iar pe parcursul acestei săptămâni îți va veni o idee grozavă; EXISTĂ ceva ce poți face pentru ei pentru a-i mulțumi și s-ar putea să se termine prin faptul că le vei oferi cel mai frumos cadou de Crăciun din toate timpurile. Vei fi adorat pentru eforturile tale, Pești.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel