HOROSCOPUL IUBIRII pentru luna Martie. Ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte

Data publicării:
Horoscop dragoste, sursa unsplash
Descriere foto: Horoscop dragoste, sursa unsplash

Horoscop DRAGOSTE pentru luna Martie. Previziunile astrale pentru toate zodiile. 

Berbec (20 martie - 19 aprilie)

 

Acest interval de timp vă poate aduce o oarecare claritate și înțelegere atunci când vine vorba de ceea ce aveți nevoie într-o relație și de ceea ce vă face să vă simțiți iubit și apreciat. Odată ce soarele intră în Berbec pe 20 martie, este posibil să simțiți o dorință de a acționa în legătură cu noile valori și înțelegeri pe care le aveți atunci când vine vorba de dragoste și cum să vă transformați visele în realitate. 


Taur (19 aprilie - 20 mai)


Cu toate că atunci când Soarele intră în Berbec, pe 20 martie, s-ar putea să simțiți o dorință bruscă de a merge în interior și de a vă trage energia înapoi în voi înșivă, astfel încât să vă puteți lua ceva timp pentru a merge cu adevărat în profunzime și a reflecta asupra a ceea ce vă doriți cu adevărat. Acest lucru poate pune anumite oportunități pe pauză pentru o vreme, pentru a-ți permite să îți dai seama dacă ești pe calea cea bună.


Gemeni (mai - iunie)

 

Este posibil să constați că principalul tău obiectiv pentru majoritatea acestei luni este cariera și creșterea ca individ. Acest lucru poate avea un impact profund asupra modului în care vedeți relațiile, a valorilor voastre și a modului în care interacționați în aceste relații. Odată ce Soarele va intra în Berbec și în a unsprezecea ta casă a rețelelor sociale, pe 20 martie, te poți simți mai sigur în a ști ce îți dorești, ceea ce îți va da energia necesară pentru a merge mai departe.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

 

Aceasta poate fi o perioadă de incertitudine când vine vorba de dragoste, deoarece în timp ce lumea ta interioară se schimbă, acest lucru îți poate afecta nevoile din lumea fizică. Așadar, s-ar putea să trebuiască să așteptați ca această transformare să se termine înainte de a vă simți mai pregătiți să mergeți mai departe, deoarece s-ar putea pur și simplu să nu știți ce vă doriți până atunci.


Leu (22 iulie - 22 august)


Aceasta poate fi o perioadă de mari schimbări pentru tine, deoarece a opta ta casă este pusă în evidență de Soarele, Jupiter și Neptun care se află în Pești. Așadar, acest lucru poate însemna că Saturn, care îți cere să o iei mai încet în dragoste, este de fapt un lucru bun, deoarece, cu schimbările prin care vei trece în timpul sezonului Pești, s-ar putea să descoperi că te vei răzgândi când această transformare se va încheia.


Fecioară (22 august - 22 septembrie)

 

Este posibil să începi să te simți mai optimist când vine vorba de dragoste și de conectarea cu ceilalți în general. Această energie îți poate aduce un nou romantism sau mai multă pasiune în parteneriatele tale actuale sau pur și simplu o vibrație de a te simți deschis și plin de speranță în spațiul inimii tale. 


Balanță (22 septembrie - 23 octombrie)

 

Cu Venus și Marte fiind în conjuncție cu Saturn în a cincea ta casă a romantismului, este posibil să simți o dorință de a te întâlni, de a flirta și, în general, de a te distra mai mult în viața ta atunci când vine vorba de conexiuni romantice. Din moment ce Saturn este implicat totuși, acest lucru ar putea cere să fii cu adevărat precaut și lent în modul în care urmărești dragostea în această perioadă. Saturn vă va cere să urmăriți dragostea în mod responsabil și să vă gândiți la fiecare acțiune pe care o întreprindeți.

 

Scorpion (23 octombrie - 22 noiembrie)

 

Această energie poate fi excelentă pentru a construi o conexiune emoțională mai puternică cu partenerul tău și pentru a aduce mai multă intimitate în conexiunea voastră. Această energie vă poate aduce, de asemenea, o mulțime de inspirație creativă și spirituală, ceea ce poate aduce mai multă bucurie și plăcere în viața dvs. în general.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

 

Casa a patra a familiei și a căminului tău va fi și ea evidențiată, Soarele, Neptun și Jupiter fiind în Pești, ceea ce poate aduce o vibrație de iubire și de îngrijire în viața ta de familie. Această energie este excelentă pentru a construi conexiuni și mai profunde cu cei dragi și pentru a crea legături mai puternice. Odată ce Soarele intră în Berbec pe 20 martie și în a cincea ta casă a romantismului, este posibil să observi atunci mai multă mișcare înainte și claritate când vine vorba de dragoste.

 

Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

 

Venus va ieși în sfârșit din semnul tău pe 6 martie, după ce a stat aici timp de aproximativ trei luni, iar Marte i se va alătura pe măsură ce se vor muta împreună în semnul Vărsătorului, care este a doua ta casă a finanțelor. Acest lucru va îndepărta o parte din centrul atenției de pe tine, astfel încât să o poți îndrepta acum către lumea ta materială și către noile valori pe care le-ai putut dezvolta în timp ce Venus a fost în conjuncție cu Pluton în prima ta casă.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

 

Cu Venus și Marte fiind în conjuncție cu Saturn în prima ta casă a sinelui s-ar putea să te simți motivat să preiei controlul în viața ta, dar într-un mod moderat și constant. Acest lucru poate afecta toate domeniile vieții tale, inclusiv relațiile tale, așa că poate fi un moment bun pentru a încheia noi parteneriate de afaceri, prietenii și legături romantice și pentru a te reangaja în parteneriatele actuale.

Cu toate acestea fiind spuse, poate însemna că romantismul nu este o prioritate uriașă în această perioadă, deoarece este posibil să fii pur și simplu mai concentrat pe urmărirea oportunităților personale și profesionale.

 

Pești (18 februarie - 20 martie)

 

Aceasta poate fi o perioadă de vindecare și transformare interioară, care vă poate permite să vindecați răni vechi, dacă permiteți ca procesul să se desfășoare și nu vă opuneți schimbărilor pe care le va aduce. Din această cauză, romantismul ar putea să nu fie prioritatea ta numărul unu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel