Horoscopul iubirii în anul 2022. Astrologul Mariana Cojocaru: "O ZODIE trebuie să fie ATENTĂ în ce relații intră"

Data actualizării: | Data publicării:
Mariana Cojocaru, captură TV, ProTV
Descriere foto: Mariana Cojocaru, captură TV, ProTV

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit ce ne rezervă astrele în 2022 pe plan sentimental.

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit în emisiunea "La Măruță", de pe Pro TV, ce ne rezervă astrele pe plan sentimental în anul 2022.

 

Berbec

Reprezintă în esență o zodie de foc. Într-un cadru general este compatibil cu Leul și Segetătorul, care sunt tot zodii de foc. Pentru anul 2022, în special din primăvară, pentru că Lilith va intra în Rac, tot o zodie cardinală ca și Berbecul. Trebuie să fie atent în ce relații intră pentru că pot să apară relații sentimentale focoase, pasionale, dar pot reprezenta un pericol, dacă Berbecul este căsătorit. Berbecul are la început de an și o opoziție între Marte și Luna Neagră, motiv pentru care relațiile trebuie să fie temperamentale.

 

Taur

Taurul are un an foarte important pentru că axa karmică în anul 2022 va fi în Taur și în Scorpion. Pot apărea iubirile din trecut.

 

Gemeni

La început de an au Luna Neagră în constelația lor. Vestea bună este că au scăpat de krma din Gemeni și din  Segetător, care anul trecut a creat niște valuri puternice. Lilith este responsabil cu pasiunile ascunse sau dezlănțuite. Cineva le-ar putea da târcoale până în primăvară, chiar dacă au relație. Deși este compatibil cu Vărsătorul și cu Balanța, pot să fie atrași și de alte zodii.

 

Rac

Din punct de vedere pasional, anul 2022 va fi cu impact maxim, pentru că din primăvară Lilith își face apariția, iar ei vor beneficia de tot ce este mai bun și important. Noul an va fi pentru ei unul pasional, carnal, ispititor. Pentru persoanele care au responsabilități, lucrurile stau altfel pentru că trebuie să fie focusați pe prioritățile pe care le au în viață. Pot fi tentați de fructul inferzis. 

 

Leu

Leul este într-un an foarte interesant, pentru că pe zodia opusă este Saturn în Vărsător. Acest lucru îl constrânge, îi restricționează. Axa karmică este în Taur și Scorpion, tot zodii fixe. Este un an în care se întreabă de ce nu au sortiți sau de ce relația nu funcționează cum și-ar dori ei. În egală măsură ar putea să se întrebe unde are înscris un partener sau un sortit mai bun decât a avut. Este constrâns, dar se poate dezvolta într-un alt sector existențial.

 

Fecioară

Se poate gândi la partea care îi era înscrisă compatibilă, adică Taurul sau Capricornul, dar într-un astfel de an își vor focusa atenția pe copii, deoarece acolo este zona profundă. Dacă are probleme cu copii, nu își mai focusează atenția pe pasiune. Dacă are probleme cu partenerul de viață, Venus în retrograd îi poate disciplina. Trebuie să fii atent cum vorbești, cum întorci serviciile persoanei iubite, cum te comporți. 

 

Balanța 

Este de departe pe un marcaj mai mult decât special pentru că retrograd Venus este patroana Balanței. Iubirea poate să țină de familie, de regăsirea cu anumite rude din trecut, de chestiuni care țin de comunicarea cu cei dragi. Într-un astfel de an, Balanțele pot fi într-un cerc vicios, mai ales din primăvară. Balanțele trebuie să se gândească dacă merită să intre într-o relație, dacă merită să o continue, dacă este cu adevărat compatibilă cu persoana de lângă ea. Trebuie să caute în profunzime să vadă de ce nu a ajuns acolo unde își dorea din punct de vedere sentimental. 

 

Scorpion

În 2022 are marcaj karmic. Este un an mai mult decât esențial din punct de vedere sentimental și afectiv. Scorpionul poate fi atras de cineva din Vărsător, alții pot avea probleme în ceea ce privește situația matrimonială și sentimentală. 

 

Segetător

Au avut un an foarte tensionat în 2021. Vestea bună este că au scăpat de axa karmică, care a fost în 2021 în Segetător și în Gemeni. O parte din greul apăsător s-a dus. Până spre primăvară, încă poate să fie între ciocan și nicovală, să fie atras într-o capcană de vreo himenă, poate să fie într-o relație care este pe muchie de cuțit, dacă nu a rezolvat ce avea de rezolvat în 2021. Până în primăvară trebuie să fie foarte atent, după care se va elibera complet cadrul astral și dacăî a rezolvat toate problemele, poate să răsufle ușurat. 

 

Capricorn

Are la debut de an un impact foarte puternic. Este un an foarte interesant din punct de vedere sentimental. Pot apărea iubiri din trecut, iar din primăvară trebuie să fie atent pentru că pe zodia opusă va intra Lilith. 

 

Vărsător

Are un an bun pentru că axa karmică va fi în Taur și în Scorpion. Poate avea o oportunitate, o deschidere dintr-un alt punct de vedere. Trebuie să fie atenți în plan social, profesional. Poate avea o relație interesantă cu un Scorpion su cu un Taur. 

 

Pești

Veștile sunt bune pentru că Jupiter va fi pe parcursul acestui an în zodia Pești. Poat apărea anumite pasiuni interesante din primăvară cu Lilith în Rac și anumite nedumeriri, care țin de planul sentimental. 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel