Horoscopul iubirii- februarie 2021. Avertismentul astrologului: "E important să ne lărgim orizontul"

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor S. Hermann & F. Richter
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor S. Hermann & F. Richter

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile SPECTACOLA, despre luna iubirii, dar și de ce anume trebuie să ținem cont.

Luna februarie este luna iubirii. Potrivit astrologului, în această lună este bine să ne facem planuri, iar dacă suntem într-o relație, trebuie să venim cu ceva nou și sa facem lucruri diferite. De asemenea este important să existe cât mai multă comunicare și deschidere către adevăr.

 

"Este un moment bun de a ne face planuri. Dacă sunteți într-o relație, vorbiți cu partenerul să faceți ceva ce nu ați mai făcut niciodată, dar nu să ne luăm în brațe cum nu ne-am luat niciodată, ci să ne facem un proiect împreună. Încercați să faceți lucruri diferite. E nevoie de foarte multă comunicare pentru că Vărsătorul își dorește deschidere. Dacă vreți să vă funcționeze relația, în februarie trebuie multă deschidere și îmbrățișarea adevărului așa cum este.", a spus astrologul Daniela Simulescu la Interviurile Spectacola.

Pentru cei singuri, luna februarie ar putea aduce pe cineva în viața lor, poate chiar din jurul prietenilor, fiind o perioadă perfectă pentru a ne lărgi orizonturile și pentru a vedea lucrurile altfel de cum le-am privit până acum.

"Pentru cei singuri s-ar putea, prin jurul prietenilor, să existe persoane care să le placă sau de care să le placă. Nu este neapărat o lună de stabilire a relațiilor, dar este o lună foarte importantă  să ne ducem și în alte zone, să ne uităm în cercul nostru de prieteni, să ne uităm în comunitatea de care facem parte, printre colegi. S-ar putea să ne placă și alte chestii, pe care altădată am fi jurat că nu ne plac(...) Este o perioadă benefică pentru a ne extinde orizonturile și de a privi lucrurile diferit", a mai adăugat astrologul Daniela Simulescu.

Iată ce ne rezervă astrele pentru luna februarie!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel