Horoscopul iubirii: Cum i-a adus din nou împreună compatibilitatea zodiacală pe Jennifer Lopez și Ben Affleck

Data publicării:
Jennifer Lopez, sursa foto Instagram
Descriere foto: Jennifer Lopez, sursa foto Instagram

Hărțile  astrologice ne pot oferi o perspectivă asupra aproape tuturor aspectelor vieții, inclusiv asupra a ceea ce i-a determinat pe Jennifer Lopez și Ben Affleck să dea o nouă șansă poveștii lor de dragoste după atâția ani.

 Au trecut 17 ani de când cei doi și-au încheiat logodna, în 2004. Conform hărților lor, trebuiau să își îndeplinească karma cu alți iubiți înainte de a se reuni pentru a fi suflete pereche. Întâmplător, Ben și Cris Judd, fostul soț al lui Jennifer, au aceeași zi de naștere. Atât Ben, cât și Cris (cu care a avut o căsnicie de doi ani) sunt Lei, la fel ca Jenny. Cu toate acestea, Cris are semnul lunii în Fecioară, iar Ben are semnul lunii în Scorpion. 

Faptul că ai compatibilitate de semn lunar cu partenerul tău este un semn uriaș că această relație poate fi de lungă durată și poate duce la căsătorie. Luna din hărțile noastre reprezintă ceea ce ne face să ne simțim în siguranță. Atunci când ambii parteneri împart un semn lunar, asta poate insinua că simt un sentiment reciproc de stabilitate și vulnerabilitate.

În cazul fostului ei iubit, Casper Smart, acesta are o Lună în Leu, care funcționează pozitiv cu Soarele ei în Leu. Luna în hărțile noastre reprezintă, de asemenea, arhetipul mamei. Acest lucru ne spune că J Lo ar fi jucat probabil mai mult un rol de mamă în relația lor care s-ar fi stins ușor și ar fi plictisit-o.  Leii au nevoie de atenție.

Ce îi face pe Ben Affleck  și Jennifer Lopez compatibili


Cheia unei relații de succes cu Jennifer este aceea care o face să se simtă încrezătoare, în siguranță și să dețină controlul relației, deoarece ea este un lider înnăscut. Ben îi oferă acest sprijin. El nu simte nevoia de a juca jocuri de putere și preferă ca ea să fie pe locul principal. Asta îl excită: să o vadă în centrul atenției și să o stăpânească ca o leoaică feroce. Ca un coleg Leu, Ben înțelege nevoia de lumina reflectoarelor în care J Lo ar trebui să exceleze în mod natural. Pluton al lui Ben este în Săgetător și îi stârnește Marte în Săgetător în harta ei. Conexiunile lui Marte în astrologie sunt un alt indiciu pozitiv că romantismul va fi plin de seducție picantă. Marte în Fecioară al lui Ben se aspectează destul de bine cu Pluton în Fecioară al ei. Ceea ce înseamnă că se distrează făcând cu rândul să fie supuși unul altuia, deoarece atât lui Marte, cât și lui Pluton le place să tachineze și să facă din asta o plăcere.

Marte este planeta seducției, iar Pluton guvernează dorințele erotice. Amândoi au în comun o conexiune Marte-Pluton în hărțile lor. Cei doi simt o atracție reciprocă fierbinte și aburindă care îi va ține până la sfârșitul timpului. Dacă ar fi rămas împreună anterior, cu siguranță ar fi putut avea și ei gemeni împreună, deoarece conexiunile Marte și Pluton pot indica energia gemenilor, similară cu Venus în Gemeni din harta ei. Oricum ar fi, J Lo era destinată să aibă gemeni cu oricine se simțea suficient de specială pentru a împărtăși acest ritual de trecere, datorită lui Venus în Gemeni. Gemenii este cunoscut ca fiind semnul zodiacal al gemenilor în astrologie, iar Venus reprezintă copiii, potrivit msn.com

Ei ar putea fi suflete pereche


Cei doi sunt cu adevărat îndrăgostiți și probabil că nu este vorba de o cascadorie publicitară. Semnele lor solare duble de Leu le vor oferi întotdeauna acestor două superstaruri atracție atâta timp cât sunt împreună. Leul este guvernat de soare, iar soarele aduce întotdeauna lumina reflectoarelor și succesul. Acesta este motivul pentru care publicul larg este hipnotizat încă o dată de dragostea lor.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel