Horoscopul gurmanzilor: care sunt cele CINCI zodii care iubesc mâncarea?

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Unsplash.com/ Vedrana Filipović
Descriere foto: Sursă foto: Unsplash.com/ Vedrana Filipović

Vrei să știi dacă te numeri printre "mâncăcioșii" zodiacului? Iată ce spun astrele despre tine!

Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă!

Nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia, ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne. 

Să trecem la treabă! Ce zodii se remarcă printr-o pasiune mai arzătoare pentru preparatele culinare? 

1. FECIOARĂ

Putem spune că dragostea Fecioarelor pentru mâncare este foarte mare. Ți-ar trimite chiar și poze și videoclipuri cu ceea ce găsesc pe internet și cu rețete noi. Tind să își caute confortul în mâncare, dar pun preț și pe calitatea alimentelor pe care le consumă.

Sunt mari amatori ai gastronomiei și fie că merg la o întâlnire, în vacanță sau pur și simplu se relaxează pe canapea, o Fecioară nu ar refuza niciodată un preparat delicios, precum o pizza uriașă și un bol plin cu înghețata favorită.

Totodată, Fecioarele nu se bazează doar pe mâncarea gătită de alții. De obicei, acești nativi pot fi și bucătari desăvârșiți, așa că nu se tem să pregătească ei înșiși o cină gustoasă atunci când nu le face nimic cu ochiul prin meniul vreunei aplicații de mâncare.

Dacă te întâlnești cu o Fecioară, fii sigur că îți va spune unde vrea să meargă la masă și care sunt topurile restaurantelor pe care le preferă.

Află mai multe pe Astrosens.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel