Horoscopul FURIEI. Cum se manifestă, în funcție de fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Gestionarea furiei este un lucru la care nu toată lumea se pricepe.  Află cum își manifestă furia fiecare semn zodiacal, potrivit astrologiei.

Berbec

Fiind un semn de foc guvernat de Marte, Berbecul este un semn care se poate înfuria rapid. Cu toate acestea, este, de asemenea, semnul care se va calma rapid. În timp ce este furios, Berbecul poate folosi cuvinte foarte dure care pot fi o provocare pentru oameni.

 

Taur

Puteți spune că Taurii sunt furioși. Spre deosebire de Berbec, Taurul va fi răbdător până când vei continua să îl declanșezi, iar furia lor ar putea continua să crească până când va ajunge la un anumit punct în care nu mai există cale de întoarcere.

 

Gemeni

 Gemenii se enervează foarte repede, dar la fel de repede se și calmează. Gemenii pot face față furiei într-un mod sarcastic și trec repede peste ea. De obicei, ei vor uita că au fost supărați pe tine și vor lăsa lucrurile să treacă repede.

 

Rac

Racul poate fi puțin pasiv agresiv și impulsiv când vine vorba de furie. Ei nu vor fi foarte vocali în această privință și își vor reprima emoțiile până când nu mai pot și vor izbucni impulsiv de nicăieri .Uneori te pot lua prin surprindere din punct de vedere emoțional.

 

Leu

Leul, fiind guvernat de Soare și fiind un semn de foc, este tare și clar atunci când este furios. Ei pot fi chiar mai agresivi decât Berbecul. Ar putea folosi cuvinte care te pot răni adânc și vor lua lucrurile foarte personal. Ar putea dura ceva timp pentru Leu să își pună la pământ furia.

 

Fecioară

Fecioarele sunt în mod normal foarte răbdătoare. De obicei, vor lăsa să treacă peste lucrurile mărunte și nu se supără foarte ușor. Doar lucrurile majore pot declanșa furia. S-ar putea să le ia ceva timp pentru a-și procesa furia, dar atunci când se pierde încrederea cu Fecioarele, va trebui să muncești foarte mult pentru a o recâștiga.

 

Balanță

Balanțele disprețuiesc cu desăvârșire confruntarea. Nu le plac certurile, deoarece nu cred că aceasta este o emoție foarte atractivă. Ei iubesc armonia și echilibrul, vei înțelege dacă o Balanță este supărată pe tine doar dacă va începe să se comporte puțin neobișnuit în preajma ta.

 

Scorpion

Dacă un Scorpion se enervează foarte tare, atunci pregătește-te pentru un complot de răzbunare împotriva ta. Scorpionii vor mușca înapoi dacă îi mușcați și voi .Ar putea să le ia o perioadă bună de timp să se calmeze.

 

Segetător

Un Săgetător ar putea avea nevoie de mai mult timp pentru a te ierta în comparație cu celelalte semne de foc. Probabil că și-ar împărtăși punctul de vedere în mod agresiv, în loc de obișnuita Mânie. Încălcarea încrederii lor îi poate face să își dezlănțuie complet tot focul asupra ta.

 

Carpicorn

Nu s-ar enerva ușor, însă au tendința de a păstra o mulțime de lucruri și de a exploda după luni de zile, făcându-te să te întrebi de ce sunt atât de furioși. Din cauza saturației care se construiește de-a lungul timpului, le ia un timp bun să te ierte pe deplin.

 

Vărsător

S-ar putea să nu știi niciodată dacă un Vărsător este de fapt furios, deoarece nu le place confruntarea. S-ar putea să se detașeze pur și simplu și să se prefacă că nu exiști, în loc să converseze cu tine despre ceea ce i-a înfuriat.

 

Pești

Peștii ar putea să își asume toată vina pentru oricine și oricare ar fi motivul care a înrăutățit lucrurile. Sunt extrem de emoționali, dar se înghesuie și uneori pot face pe victimele și pot fi manipulatori emoționali .Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel