Horoscopul fiecărui semn zodiacal pentru sezonul 2023 al Vărsătorului, 20 ianuarie - 18 februarie 2023

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Nimic nu spune mai mult: "Cred că voi face în felul meu" decât influența grea și atotcuprinzătoare a unui sezon al Soarelui Vărsător. Sezonul Vărsătorului începe pe 20 ianuarie și își încheie tranzitul pe 18 februarie 2023.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

În acest anotimp îndrăznești să faci acel lucru pe care ți-ai dorit întotdeauna să îl faci: spune-i partenerului tău ce trebuie să facă dacă vrea să rămână cu tine.  Asta îți aduce energia Vărsătorului, te întrebi? Da, dar o să te simți bine.

Pe partea asta a ecuației, pare înfricoșător și simți că nu vrei să schimbi lucrurile prea drastic, dar pe partea cealaltă a ecuației, primești ceea ce vrei, indiferent ce este, Berbec. Știi că ești o persoană puternică; va fi în timpul sezonului Vărsător că vei ieși din carapacea ta.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ți-ai dorit să faci ceva, dar încă nu ai avut curajul sau resursele necesare pentru a face acest lucru, și anume, desigur, să călătorești cu partenerul tău într-o locație exotică pentru o vacanță și pentru un binemeritat timp liber.

Voi doi vă simțiți oarecum nerăbdători în timpul sezonului Vărsător, și este suficient să vă priviți în ochii celuilalt pentru a vedea pofta de călătorii. În acest sezon, fie vă veți face planuri pentru a merge într-o destinație cum ar fi... Hawaii, fie cel puțin veți face pregătiri solide de călătorie pentru a merge la o dată ulterioară.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Spiritul sezonului Vărsător te însoțește, din plin, luna aceasta, Gemeni, căci te bucuri să spui un NU ferm tuturor lucrurilor care îți stau în cale. Sezonul Vărsătorului este cel în care oamenii decid să facă ceva pentru ei înșiși, iar în viața ta amoroasă, s-ar putea foarte bine să decizi că ai nevoie de timp departe de persoana ta pentru a te gândi.

Ceea ce este grozav este că ai ales o persoană care înțelege astfel de lucruri și care este, de asemenea, inspirată de fluxul rebel al sezonului. Rebeliunea ta va fi susținută de persoana de care încerci să te îndepărtezi un timp. Nu te așteptai la asta, nu-i așa?

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Ceea ce este ciudat la tine și la sezonul Vărsător este că viața amoroasă afectată aici este una din trecutul tău. Acest lucru poate însemna că tu și un partener din trecut ați ajuns la o înțelegere rezonabilă.

Acest lucru ar putea implica un divorț amiabil sau o despărțire reciprocă. Te simți bine în legătură cu acest lucru, deoarece totul pare corect și direct; nu există lunetiști ascunși care așteaptă în umbră. Așadar, sezonul Vărsător îți influențează viața amoroasă închizând această ușă, astfel încât să poți deschide una nouă atunci când vei fi pregătit.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Câteodată mergi puțin prea departe, iar în timpul sezonului Vărsător vei fi tentat să dai totul peste cap pentru distracție. Vibrația care vine odată cu sezonul Vărsătorului te va face să te simți ca un adevărat rebel, doar că, la fel ca în filmul cu același titlu, vei deveni neapărat un "rebel fără cauză".

Nu ai nimic de protestat, dar mulțimea te atrage; vrei să fii acolo jos, cu oamenii răi, toți stârnind probleme fără niciun motiv întemeiat. Cel puțin ai pe cineva la care să te întorci acasă.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Tu și trupa ta de scandalagii vă veți distra mai mult decât ați plănuit vreodată în timpul sezonului Vărsător. În ultima vreme, ai decis că viața nu merită trăită dacă nu poți încălca ocazional unele reguli, iar asta îți oferă sezonul Vărsător: o mulțime de reguli pe care să le încalci doar pentru că poți fără griji.

Faci ceea ce trebuie să faci de unul singur? Posibil că nu, dar nu este vorba de a face ceea ce este corect pentru tine, ci de a face ceea ce nu este corect pentru a obține o creștere a oamenilor din viața ta, în special a partenerului tău romantic.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai vrut să le spui câteva lucruri urâte unor persoane, iar în timpul sezonului Vărsător, nu te vei putea abține. Ceea ce este amuzant pentru tine este că nu ești singur în nevoia ta de a da din gură; partenerul tău este adânc implicat în afacerea ta și este și el în flăcări - vrea să iasă cu tine și să le arate tuturor cine este șeful.

Ceea ce este periculos aici este faptul că, în timp ce voi doi vă iubiți unul pe celălalt în timp ce faceți acest lucru, simțiți în același timp și o prejudecată extremă față de persoanele la care vă lăudați. 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Sezonul Vărsătorului va aprinde un foc, iar tu vei dori să folosești acest foc pentru a-ți arde relația. Așa este; aceasta nu este luna ta optimă pentru romantism. Acesta este sezonul în care vei pune capăt lucrurilor.

Simți că te sufoci în această relație, dar a fost nevoie de sezonul Vărsător pentru a te face să realizezi cât de mult. Ceea ce începe ca o bătaie zilnică se transformă rapid într-o conversație pur și simplu lipsită de respect, iar odată ce se întâmplă asta, totul s-a terminat. Sezonul Vărsător te inspiră să îl părăsești pe cel cu care ești.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Revolta este ceva ce ai făcut întotdeauna, dar ai făcut-o în privat. Nu vrei niciodată ca oamenii să știe ce pui la cale; preferi să-i surprinzi mai târziu cu mișcările tale rebele de succes.

În timpul sezonului Vărsător, vei simți că rebelii ies din nou la suprafață, doar că, în această perioadă, vei vrea ca toată lumea să ți se alăture. Ai putea să conduci un miting în această lună sau să devii purtătorul de cuvânt al unui mare eveniment. Acolo unde mergi tu, te urmează și partenerul tău, așa că toate eforturile tale din acest sezon vor fi însoțite de cel pe care îl iubești.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, ai de gând să schimbi ceva în acest sezon? Vei primi niște vești proaste. Vei discuta despre asta cu partenerul tău, iar voi doi veți concepe un plan scandalos de uimitor pentru a lucra cu vestea proastă în așa fel încât să o transformați cumva într-o veste grozavă.


În timpul sezonului Vărsător, tu și partenerul tău veți găsi o modalitate de a depăși obstacolele. Durerea poate fi impulsul vostru, dar va fi acea durere care vă va conduce spre un mare succes.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Simți că nu ai nimic de pierdut, așa că sezonul tău în Soare va implica riscuri. Simți că ai nevoie ca ceva scandalos să se întâmple în viața ta și, deși nu vrei ca acest scandal să fie "negativ", vrei să vezi că se întâmplă ceva haotic, mai ales în ceea ce privește dragostea.


Ești plictisit de viața ta amoroasă și intenționezi să o schimbi. Sezonul Vărsătorului este atunci când strălucești cel mai mult; farul tău va atrage pe cineva care iubește genul de haos de care ai nevoie în viața ta.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Vei face în felul tău în timpul sezonului Vărsător și îți vei mulțumi pentru că ai avut curajul să reușești. Tu și partenerul tău romantic ați avut nevoie de un impuls, ca să spunem așa, deoarece amândoi simțiți că această relație amoroasă se transformă într-un festival al mediocrității, și ce rost mai are asta?


Pentru că ești foarte motivat și extrem de influențat de sezonul Vărsătorului, vei face acel lucru "mare și înfricoșător" și vei schimba lucrurile în bine. Uneori, așa funcționează lucrurile pentru tine, Pești: trebuie să agiți lucrurile pentru ca viața să nu devină sedentară.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel