Horoscopul fiecărui semn zodiacal pentru perioada 1 - 31 mai 2023. Decizii IMPORTANTE de luat în această lună

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Maddi Bazzocco
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Maddi Bazzocco

Horoscop mai 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Date importante pentru Berbec: 3, 5, 10, 19, 20, 28

S-ar putea ca o veste dură să te lovească chiar la începutul lunii, dar tocmai această veste va fi cea care te va arunca în acțiuni pozitive. Ești de neoprit în luna mai, iar determinarea ta de a face ceea ce trebuie este atât de la punct încât nu vei putea da greș, nu te vei lăsa. Poți să te bazezi pe mintea ta și pe alegerile tale în această lună, Berbec; Ai încredere în instinctul tău și fă ceea ce crezi că este cel mai bun lucru.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Date importante pentru Taur: 4, 5, 10, 13, 26

Această lună îți aduce dreptate și vine exact la momentul potrivit. Aveai nevoie de un răspuns de ceva vreme și vei descoperi că nu numai că vei primi răspunsul, dar acest răspuns te va mulțumi și te va inspira pentru tot restul lunii. Și viața ta amoroasă arată uimitor. Continuă așa, rămâi fidelă ție însăți. 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Date importante pentru Gemeni: 1, 12, 13, 19, 21

Dacă este vorba de afaceri ca de obicei, atunci singurul lucru în care poți avea încredere este că priceperea ta în afaceri este la punct în această lună, Gemeni. Aceasta este o lună excelentă pentru a începe un nou proiect. Ți se va prezenta o oportunitate și o vei apuca. Luna mai îți aduce acțiune și activitate. Viața ta socială va crește și vei fi implicat în multe proiecte creative.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Date importante pentru Rac: 3, 5, 7, 19, 25

Simțiți că abia acum vă intrați în putere, iar în luna mai veți avea în sfârșit încredere în voi înșivă. Ți-a luat mult timp să ajungi aici, dar ai făcut eforturi mari pentru a-ți face o viață minunată, iar acest lucru începe să dea roade. Prietenii îți vin în ajutor atunci când ai nevoie de ei, iar dragostea este în aer.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Date importante pentru Leu: 1, 3, 9, 18, 20, 21, 22, 28


Ai ocazia să iei deciziile în luna mai, iar asta te face să te simți minunat. Ceea ce este cel mai bine la a lua deciziile este că știi ce faci, ești expertul și asta te pune în poziția de putere. Nu îți depășești limitele și ești mai mult decât fericit să lucrezi cu alții în această perioadă. Vei fi admirat pentru curajul tău și pentru capacitatea ta de a face diferența între ceea ce este corect și ceea ce este greșit.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Date importante pentru Fecioară: 4, 5, 7, 10, 10, 12, 13, 14, 26


S-ar putea să te frămânți de la o decizie pe care ai luat-o recent, dar simțul tău de hotărâre te va face să fii convinsă că ai făcut tot ce ai putut face mai bine. Te vei vindeca pe parcursul lunii mai și, pentru că ești suficient de puternic pentru a-ți face timp să fii bun cu tine însuți, vei ieși din orice necaz în care te afli ca o stea strălucitoare.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Date importante pentru Balanță: 3, 4, 5, 7, 10, 13, 14, 18, 20


Noi proiecte creative te așteaptă în luna mai a anului 2023, iar tu nu-ți vei putea controla încântarea față de cât de multe lucruri îți stau la dispoziție. Adori ideea de a avea MULT de făcut, din punct de vedere creativ, iar luna mai pare să ți le aducă cu camioanele. Aceasta este o lună excelentă și pentru dragoste, de asemenea, și este posibil să începi o nouă relație.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Date importante pentru Scorpion: 10, 15, 18, 19, 19, 20, 23, 25

Dacă există cineva care poate lua decizii importante, acela ești tu, Scorpionule, iar luna mai are o mulțime de decizii pe care trebuie să le iei. Îți place să te afli într-o poziție de putere și, deși te tentează să preiei controlul, vei fi destul de fericit să ai suficiente responsabilități pe tavă pentru a-ți satisface această dorință. Această lună îți aduce bucuria cuceririi; vei realiza ceva măreț și semnificativ pe parcursul lunii mai.


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Date importante pentru Săgetător: 5, 7, 10, 10, 13, 16, 18, 20, 23, 27

Banii continuă să curgă, așa cum se spune. Niciodată nu a fost așa până acum, și totuși, luna mai pare să fie luna ok pentru tine. Sunteți pe cale să primiți mai mult de o oportunitate în cursul lunii mai. Vei primi vești care îți vor ridica statutul financiar în moduri pe care nu le-ai fi crezut posibile. Luna mai se anunță fructuoasă și în dragoste.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Date importante pentru Capricorn: 3, 5, 7, 9, 18, 26

Este un act de echilibru pentru tine în această lună, dar nu este nimic ce nu poți gestiona. Încă un lucru care să te împiedice să ai parte de liniștea pe care simți că o meriți, dar totuși... dacă trebuie să mai realizezi un lucru, atunci nu e mare lucru. Luna mai te face să știi din ce ești cu adevărat făcut. Ai o mare rezistență și inteligență, iar toate acestea vor lucra pentru tine pe parcursul lunii.


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Date importante pentru Vărsător: 3, 9, 10, 10, 12, 13, 26, 27

În această lună te face să cauți răspunsuri în spiritualitate. Vei fi excepțional de clarvăzătoare și conștientă în această perioadă și, deși este genul de muncă pe care o faci singură, oricum preferi să fii singură în această perioadă. Ești optimist și încărcat; luna mai este luna în care îți reîncarci bateriile spirituale și te pregătești pentru toată măreția care crezi că îți va ieși în cale.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Date importante pentru Pești: 1, 4, 5, 10, 15, 18

În timp ce s-ar putea să nu primești un câștig neașteptat de bani reci, în timpul lunii mai, mai mult ca sigur vei cunoaște o ușurare financiară. Aceasta este o lună fantastic de productivă pentru tine, Pești, și te vei bucura de întregul proces de a fi creativ și de a culege recompensele pe care această creativitate a ta le oferă. Ești la punct atunci când vine vorba de originalitate și concentrare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel