Horoscopul fiecărui semn zodiacal chinezesc pentru săptămâna 18 - 24 septembrie 2023

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop Chinezesc săptămânal 18 - 24 septembrie.

Șobolan
Prezentare generală:

Șobolanule, energia din această săptămână te cheamă să închei capitole vechi, să închei lucrurile și să o iei de la capăt în viața ta. Acest lucru poate fi despre un anumit aspect sau despre întreaga ta viață. Nu ezita să evaluezi trecutul pentru a învăța din greșelile tale.

Zi norocoasă în dragoste: 23 septembrie

Vei avea un plus de noroc în dragoste în această săptămână, mai ales dacă vei avea ceremonia de nuntă. Apa și corpurile de apă vor spori, de asemenea, dragostea dintre tine și jumătatea ta... sau te vor ajuta să găsești persoane care te vor conduce la sufletul tău pereche.

Zi norocoasă în prietenie: 21 septembrie


Prețuiește-i pe cei mai buni prieteni din viața ta și lasă-i să știe cât de mult ții la ei (în felul tău) în această săptămână. S-ar putea să nu fiți mereu atât de apropiați din cauza vieții, a bătrâneții și a responsabilităților. Vei păstra mereu aceste amintiri aproape.

Zi norocoasă pentru carieră: 22 septembrie

Fă un pas înapoi în cariera ta în această săptămână și fă o pauză. Ce rost are să mergi atât de repede dacă te împiedici, cazi și îți ia de două ori mai mult timp să repari greșelile? Privește mai întâi, ca să nu fii nevoit să te retragi.

Bou
Prezentare generală:

Energia se accelerează pentru tine. Dacă ai o oportunitate în fața ta, nu sta prea mult timp să te decizi. S-ar putea să dispară în timp ce mințiți.

Zi norocoasă în dragoste: 23 septembrie

Dacă îți dorești o viață amoroasă extraordinară, de ce te mulțumești cu ceva sub așteptări? Nu aștepta ca cineva să vină să te salveze. Fii cavalerul tău blând sau doamna cu sabia și taie din ceea ce te trage în jos.

Zi norocoasă în prietenie: 21 septembrie

Energia din această săptămână nu este grozavă pentru activități sociale și pentru a construi legături de prietenie, dar există o excepție. Toate activitățile de interior sunt exceptate de la acest lucru. Așa că, dacă nu ai mai dormit la o petrecere în pijamale din liceu, iată scuza perfectă pentru a-ți lăsa copilul interior să iasă la iveală și să te distrezi cu cei mai apropiați prieteni.


Zi norocoasă pentru carieră: 22 septembrie

Diligența și previziunea ta ascuțită vor da roade în această săptămână. Nu sărbători înainte ca ultimul om (sau femeie) să treacă linia de sosire. Ești pe cale să începi o aventură și mai mare în cariera ta.

Tigru
Prezentare generală:

Nu te grăbi în această săptămână. Așteaptă ca piesele de puzzle să se așeze la locul lor înainte de a trage o concluzie. Cei mai buni detectivi așteaptă să adulmece indiciile relevante. Dacă interacționezi cu un Taur, citește-i horoscopul pentru mai multe informații despre relația ta cu el.


Zi norocoasă în dragoste: 22 septembrie

Energia este nefavorabilă pentru viața ta amoroasă în această săptămână. Este posibil să ai certuri cu partenerul tău sau să te simți lipsit de încredere în persoanele cu care te angajezi pe aplicațiile de dating. Lasă faza de criză să se rostogolească la timpul ei. Și aceasta va trece.

Zi norocoasă în prietenie: 22 septembrie

Acum este momentul să aprofundezi legăturile de prietenie cu cei pe care îi prețuiești cel mai mult în viața ta sau pe care dorești să îi incluzi în cercul tău intim. Dacă ești o persoană singuratică și îți dorești să cunoști mai multe spirite înrudite, începe să vizitezi locurile care îți aduc bucurie în suflet și într-o zi vei găsi mai multe persoane la fel ca tine.


Zi norocoasă pentru carieră: 23 septembrie

Ești pe cale să închei o afacere profitabilă în carieră sau să finalizezi un proiect, un eveniment sau un an mult așteptat. Rămâi puternic până la final! Cei mai buni termină ca și cum abia au început.

Iepure
Prezentare generală:

Iepure, tu decizi cum va fi această săptămână. Puterea este în mâinile tale. Unii dintre voi vor beneficia de canalizarea acestui lucru într-un ritual de manifestare, dacă vă doriți ceva rău.

Zi norocoasă în dragoste: 20 septembrie


Cine îți va sta alături dacă se dezlănțuie iadul? Aceasta este întrebarea săptămânii pentru tine în probleme de inimă. Fă-ți timp să notezi în jurnal răspunsul și apoi analizează relațiile din viața ta.

Zi norocoasă în prietenie: 19 septembrie

Unii dintre voi umblă în cercurile sociale, premiindu-ți mediocritatea sau încurajându-te să rămâi mediocru. Nu-i lăsa pe clasiștii și divizorii lumii să definească mediocritatea pentru tine. Unii oameni din palatele înalte sunt și ei extrem de mediocri.

Zi norocoasă pentru carieră: 18 septembrie


Legăturile de prietenie din viața ta fie vor rezista testului timpului, fie se vor sfărâma la primul semn de necaz. Nu închide ochii la niciuna dintre ele. Onorează-le pe primele și ferește-te de cele din urmă. Ești chemat să te concentrezi asupra acestui aspect acum, mai ales dacă ai prieteni la locul de muncă sau în rețeaua ta de carieră.

Dragon
Prezentare generală:

Dragon, săptămâna aceasta va fi una mixtă pentru tine. Unele zile îți vor aduce bucurie și fericire necontenită. Alte zile îți vor aduce un suspans cu sufletul la gură, care îți va dovedi că universul este întotdeauna de partea ta.


Zi norocoasă în dragoste: 19 septembrie

Energia pentru a favoriza angajamentele pe termen lung nu este puternică în această săptămână. Așadar, așteaptă mai mult timp pentru un moment mai prielnic pentru mărturisiri sau logodne.

Zi norocoasă în prietenie 20 septembrie

Ți se cere acum să te concentrezi asupra cercurilor de prieteni. De ce fugi de la unul la altul? De ce le ții pe toate laolaltă? Notează-ți în jurnal gândurile despre această dinamică și vei găsi o claritate care te va ajuta în scurt timp. Unii dintre voi ar putea beneficia de citirea horoscopului pentru Porc, dacă aveți prieteni născuți în acei ani.


Zi norocoasă pentru carieră: 23 septembrie

Acum nu este momentul să faci ceva nebunesc și riscant cu cariera ta. Acum este momentul să îți evaluezi și să îți evaluezi procesele și poate chiar să fii profund științific. Câștigătorii nu fac întotdeauna lucruri diferite. Ei fac uneori aceleași sarcini banale în mod diferit.

Șarpele
Prezentare generală:

Șarpe, energia acestei săptămâni este pașnică și liniștită pentru tine. Profită de acest lucru pentru a-ți vindeca sufletul și poate merge la spa. Dacă interacționezi cu un Cocoș, citește și horoscopul acestuia. Mai ales dacă ai legături financiare cu ei sub o formă sau alta. Aveți de câștigat dacă veți aprofunda relația și colaborarea voastră.


Zi norocoasă în dragoste: 24 septembrie

Dacă ești singur, va fi mai productiv pentru tine să te concentrezi asupra ta în această săptămână. Dragostea va veni la tine atunci când nu o vei mai căuta. Pentru cei care sunt într-o relație, ți se cere în acest moment să lucrezi cu partenerul tău de cuplu în mod corect și echitabil. Nu-l suprasolicitați pe unul sau pe celălalt cu treburi și responsabilități.

Zi norocoasă în prietenie: 21 septembrie

Fă-ți timp în această săptămână pentru a socializa cu oamenii în locuri publice, fie că este vorba de restaurante, cluburi de dans, arene de paintball sau chiar un teren de volei din cartier.


Zi norocoasă în carieră:  22 septembrie

Fii mai atent la detalii în această săptămână în carieră. Ești într-o poziție unică pentru a depăși un obstacol, dar te poți confrunta cu un eșec dacă te grăbești prea mult.

Cal
Prezentare generală:

Evenimentele predestinate se precipită spre tine cu o viteză record. Cei mai mulți dintre voi habar nu au că ele se apropie. Ține minte: ești atât de puternic pe cât crezi că ești. Așa că, crede și vei cuceri tot ce ți se aruncă în cale.


Zi norocoasă în dragoste: 23 septembrie

Viața ta amoroasă s-ar putea să se simtă ca o povară pentru unii dintre voi, din cauza tuturor celorlalte responsabilități. Comunică în mod clar cu partenerul tău și fă-i cunoscute nevoile tale. Dacă ești singur, nu te concentra pe dragoste acum.

Zi norocoasă în prietenie: 21 septembrie

Unii dintre voi vor cunoaște în curând oameni noi care vor juca un rol important în viața voastră. Pentru unii, acești noi prieteni vor reduce distanța dintre voi și sufletul vostru pereche.

Zi norocoasă în carieră:  19 septembrie

O mulțime de opțiuni se deschid pentru tine în carieră. Ține cont de ele și evaluează-le cu atenție. Viitorul tău depinde de asta.

Capra
Prezentare generală:

Capra, nu tolerează lipsa de amabilitate, indiferent de situație. Unii oameni pretind că sunt critici, dar în realitate se bucură să-i dărâme pe alții. Te vei întâlni cu această energie în această săptămână. Dacă este posibil, evită situațiile care îți gâdilă intuiția într-un mod negativ.

Zi norocoasă în dragoste: 18 septembrie

Viața ta amoroasă înflorește în mai multe feluri în această perioadă. Unii dintre voi trec printr-o perioadă de strălucire. Alții dintre voi își aprofundează conexiunea cu un nou partener. În fine, alții găsesc dragostea adevărată în interiorul lor, ceea ce, la rândul lor, le schimbă complet perspectiva asupra iubirii.


Zi norocoasă în prietenie: 18 septembrie

Viața ta socială va fi de nota 10 în această săptămână. S-ar putea să te simți atras în mai multe direcții pe parcursul săptămânii. Respiră adânc ori de câte ori te simți copleșit. Vei ști unde să mergi și de unde să stai departe.

Zi norocoasă pentru carieră: 23 septembrie

Unii dintre voi sunt pe cale să întâlnească un mentor extraordinar în carieră. Poate fi chiar o personalitate publică ale cărei cărți sau lucrări pe rețelele de socializare le întâlniți. Fiți foarte atenți la sfaturile pe care le primiți în această săptămână.

Maimuță
Prezentare generală:

Nu împinge un urs care doarme. Energia din această săptămână te avertizează să nu-ți asumi riscuri inutile sau să mergi în locuri unde nu ești invitat. Ce rost are să duci la bun sfârșit o provocare dacă asta te aruncă în închisoare?

Zi norocoasă în dragoste: 24 septembrie

Fii blând și iubitor cu partenerul tău semnificativ în această săptămână. Veți debloca noi frontiere și straturi în această călătorie magică împreună. Dacă ești singur, acum nu este momentul să te concentrezi pe dragoste, mai ales dacă muncești din greu pentru a-ți construi o carieră solidă.

Ziua norocoasă în prietenie: 19 septembrie

Fă-ți timp în această săptămână pentru a-ți scrie în jurnal sentimentele tale despre prietenie și despre cum aceste legături se schimbă de-a lungul timpului. Ești avertizat să nu-ți reproșezi prietenilor că nu-și pot face timp pentru tine. Circumstanțele tind să fie diferite când cineva are 20 de ani și când are 55 de ani.

Zi norocoasă pentru carieră: 18 septembrie

Cere informații dacă nu le ai. Citește mai multe cărți pentru a-ți lărgi cunoștințele. Săptămâna aceasta, poți face multe pentru a face schimbări pozitive în cariera ta.

Cocoșul
Prezentare generală:

Cocoș, energia din această săptămână este învăluită în mister pentru tine. Soarta țese ceva în spatele scenei. Folosește această perioadă pentru a turna iubire în tine și pentru a face ceea ce te face puternic. Vei străluci indiferent de ceea ce îți iese în cale.

Zi norocoasă în dragoste: 18 septembrie


Dacă inima ta este blocată pe cineva, întreabă-te dacă este tot ceea ce ai sperat la un partener sau dacă te mulțumești pentru că ți-e teamă că vei fi singură pentru totdeauna. Adevărul poate fi incredibil de cathartic.

Ziua norocoasă în prietenie:18 septembrie

Energia din această săptămână este perfectă pentru a lega noi prietenii în spațiile virtuale, fie pe forumurile de pe internet, prin comentarii sub postările din social media sau chiar în metavers. Acum este momentul să nu mai gândești dintr-o perspectivă fizică și să gândești mai mult interdimensional.

Zi norocoasă pentru carieră: 24 septembrie


Idei noi și inspirație îți vor veni în această săptămână în carieră, dar energia este încă destul de banală. Încearcă să nu te împovărezi cu prea multe. Îți va merge mai bine dacă mergi încet și constant.

Câine
Prezentare generală:

Karma este de partea ta, Dog. Indiferent cine ți-a făcut rău, se va face dreptate. În această săptămână, vei vedea semne și sincronicități care îți arată exact ce urmează.

Zi norocoasă în dragoste: 23 septembrie

Nu te mulțumi cu viața ta amoroasă în această săptămână. Ia inițiativa și încearcă ceva nou, fie că ești singur sau într-o relație. Trandafirii îți vor purta noroc.


Zi norocoasă în prietenieț22 septembrie

Prietenii care devin familie sunt cel mai bun cadou dintre toate. Dacă ai astfel de prieteni în viața ta, ia-ți puțin timp liber în această săptămână pentru a sărbători frumusețea prieteniei voastre (fără a fi crâncenă).

Zi norocoasă în carieră: Ziua norocoasă în carieră: 19 septembrie

Nu te încrede fără rezerve în această săptămână în oamenii din carieră, fie că este vorba de vânzători, de cei care livrează mâncare sau chiar de figuri de autoritate. Uneori, jumătățile de adevăr comunică o poveste diferită fără a eticheta vorbitorul ca fiind un mincinos.

Porc
Prezentare generală:

Energia din această săptămână este perfectă pentru tine, Porc. S-ar putea să ai parte de un câștig financiar neașteptat, chiar dacă este vorba doar de o promovare care îți mărește salariul net și beneficiile sociale.

Zi norocoasă în dragoste: 20 septembrie

Fii prudent cu cine te asociezi în viața amoroasă. Persoana nepotrivită te va trage în jos și îți va ruina ani de muncă grea, atât în plan personal, cât și în carieră. Ținerea unui jurnal al sentimentelor tale te poate ajuta să înfrunți realitățile dure din viața ta amoroasă.

Zi norocoasă în prietenie: 23 septembrie

Prietenii tăi sunt cu adevărat prietenii tăi? Sau rămân în preajmă doar pentru că beneficiază cumva de pe urma asocierii? Află răspunsul acum, ca nu cumva să fii surprins într-un moment de mare nevoie.


Zi norocoasă în carieră: 24 septembrie

Energia din cariera ta este extrem de susținătoare și pozitivă acum. Nu te opri! Continuă să mergi înainte și vei depăși orice obstacol și orice piedică.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel