Horoscopul femeilor. Cele mai seducătoare semne zodiacale, potrivit astrologiei

Data publicării:
Horoscop, sursa pixaby/ autor himanshu gunarathna
Descriere foto: Horoscop, sursa pixaby/ autor himanshu gunarathna

Află care sunt cele mai seducătoare femei ale zodiacului. Cine se află în lista clasamentului?

Berbec: Seducătoarea de vis


Viața este dură și toată lumea trece la un moment dat printr-un fel de durere sufletească. Uităm de visele noastre, suntem dezamăgiți de realitățile noastre și nimic nu pare să se ridice la înălțimea iluziilor noastre din tinerețe.


Femeia Berbec este capabilă să se conecteze la fanteziile de-o viață ale altora. Orice își dorește în secret persoana respectivă - fie că este vorba de romantism, aventură sau conexiune spirituală - seducătoarea de vise poate să i-o ofere.


Taur: Senzuala zodiacului


Taurii sunt persoane foarte senzuale și știu cum să își folosească toate simțurile pentru a mulțumi. Ei ating, folosesc uleiuri esențiale, gătesc mâncăruri delicioase și, în general, fac pe oricine cu care sunt să se simtă răsfățat și îngrijit.


Gemeni: Seducătoarea intrigantă


Seducătoarea Gemeni te va vrăji prin abilitatea ei de a vorbi despre orice subiect, de a se conecta cu oamenii la un nivel mai profund și de a vorbi cu ei în așa fel încât aceștia să se simtă ascultați.


Este foarte seducător să simți că cineva atârnă de tot ceea ce spui, iar seducătoarea intrigantă îi face pe toți cei care se află în raza ei de acțiune să simtă acest lucru.


Rac: Seducătoarea grijulie


Seducătoarea Rac se folosește de iubire și grijă pentru a seduce. Poate că nu sună atât de sexy, dar când cineva își concentrează atenția și dragostea asupra ta, poate fi foarte puternic.


Leu: Seducătoarea carismatică


Cu surplusul lor de încredere în sine, energie sexuală și farmec, nu este surprinzător faptul că oamenii gravitează în jurul Leilor.


Leii știu ce să spună pentru a seduce pe cineva și își folosesc abilitățile pentru a descoperi ce se află în centrul ființei cuiva și pentru a afla ce își dorește cu adevărat.


Leii oferă cele mai perfecte și mai bine gândite cadouri. Atunci când cineva pare să știe exact ce să-ți ofere, este foarte atrăgător.


Fecioară: Seducătoarea subtilă


Fecioarele sunt atât de discrete încât s-ar putea să nici nu știi că ești sedus de una până când ești deja prins.


Sunt acolo când ai nevoie de ei, mereu gata să rezolve orice problemă și să-ți ofere sprijinul de care ai nevoie. Nu numai că te ascultă, dar sunt răbdători și nu te grăbesc niciodată. Niciodată nu ai senzația că îi plictisești, pentru că le pasă atât de mult de tine.


Balanță: Seducătoarea cameleonică


Balanțele sunt fermecătoare, istețe și știu cum să găsească atmosfera potrivită.


Metoda lor de seducție este de a îndepărta orice atenție de la ei înșiși și de a o concentra asupra obiectului intenției lor. Ele înțeleg în sinea lor că ai fost rănit și sunt capabile să se adapteze pentru a fi ceea ce ai nevoie să fie.


Scorpion: Seducătoarea sirenă


Scorpionii sunt foarte pricepuți în a-și folosi corpul pentru a seduce, iar Seducătoarea Sirenă este o fată rea cu o inimă pasională.


Ea este fierbinte, feroce, iar sexualitatea ei este intensă. Ea poate fi primară, crudă și nu se va feri de propriile dorințe. Își păstrează o mare parte din personalitate, dar asta o face și mai interesantă.


Săgetător: Seducătoarea entuziastă


Săgetătorii se bucură de viață și vor să experimenteze tot ce are de oferit.


O Seducătoare entuziastă nu are nicio problemă în a-i face pe oameni să se îndrăgostească de ea, deoarece emană o uimire și un entuziasm de a merge în locuri noi, de a întâlni oameni, de a încerca lucruri noi și de a trăi aventuri.


Capricorn: Seducătoarea Surprinzătoare


Seducătoarea Surprinzătoare este o combinație între cineva în care poți avea încredere cu viața ta și cineva care te va uimi cu latura sa jucăușă și experimentală.


Seducătoarea Surprinzătoare nu se deosebește de stereotipul bibliotecarului sexy.


Seducătoarea surprinzătoare este foarte atrăgătoare, mai ales că te lasă mereu să ghicești.


Vărsător: Seducătoarea naturală


Seducătoarea naturală întruchipează calitățile pe care le avem în copilărie, înainte de a deveni cinici și blazați.


Genul de seducătoare pe care Vărsătorii tind să le fie sunt cele care au un spirit ludic, un simț al minunii, un simț al umorului ușor și o mare creativitate. Ei nu îi tratează pe cei pe care îi seduc ca pe niște copii, ci doar scot la iveală latura copilăroasă din ei.


Poate fi incredibil de terapeutic să iei un moment de la concentrarea asupra tuturor problemelor din lume și să te distrezi pur și simplu.


Pești: Seducătoarea romantică


Peștii nu ar profita niciodată de darurile lor doar pentru a seduce pe cineva de care nu le pasă. Peștilor le pasă cu adevărat de persoanele pe care le seduc și cu siguranță trebuie să vadă un potențial pentru o relație pe termen lung.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel