Horoscopul DRAGOSTEI pentru săptămâna 2 - 8 august 2021. Peștii vor începe un capitol nou din viața lor

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscopul dragostei toate semnele zodiacale începând cu 2 august și până pe 8 august 2021. 

Berbec (19 martie - 19 aprilie)


Lupta sau fuga este un răspuns valid, dar uneori este nevoie de o conversație și de o încheiere. Săptămâna se va produce o maturizare, astfel încât să te poți împăca cu ceea ce te-a adus în acest punct.


Fără să fugiți sau să vă puneți capul în nisip pentru a evita problemele de data aceasta. Înfruntă ceea ce se întâmplă în relația ta și realizează că încearcă să-ți spună ceva. Este timpul să asculți.


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Căutați unde este posibil să fi greșit în această săptămână. Amintește-ți doar că nu este niciodată o pierdere de timp dacă ai învățat ceva, dar pentru a învăța trebuie să recunoști și adevărul celuilalt. 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Ceea ce este făcut este făcut, așa că nu are rost să te întorci înapoi. Dar înainte de a merge mai departe, ia-ți timp să reflectezi asupra rolului pe care l-ai jucat în modul în care lucrurile au mers din punct de vedere romantic pentru tine.


Nu este întotdeauna vina altcuiva, uneori este prea dificil să vedem cum am contribuit la propria nefericire.


Învață diferența dintre adevăr și proiecție, astfel încât să poți păși cu adevărat într-o versiune mai înaltă a ta în această săptămână.


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Reflectează în această săptămână la toate modurile în care te-ai comportat cu partenerul tău.


Nu ne putem aștepta ca cineva să satisfacă nevoi pe care încă nu le-am exprimat, iar asta te include și pe tine.


Acest lucru este valabil mai ales în relațiile amoroase, care pot să nu fie ceea ce par din exterior și se vor reduce la faptul că îți dorești doar o viață care să arate bine, față de una care să te facă să te simți bine.


Leu (23 iulie - 22 august)


Pasiunea este combustibilul pentru viață, doar asigură-te că este înrădăcinată în cine ești.


Deși nu ai nicio problemă în a alerga în direcția inimii tale, dacă nu ești sigur unde este aceasta, atunci probabil că vei ajunge în locul greșit.


Ar trebui să te simți în mod activ chemat să faci niște schimbări mari în această săptămână, deoarece ești pregătit pentru un nou început în dragoste, concentrează-te doar pe ceea ce ai nevoie și vrei cu adevărat de la o relație.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Căutați unde vă ascundeți în această săptămână, în special acele modele vechi sau mecanisme de adaptare legate de dragoste.


Este normal să ai teamă în jurul noutății și a primi ceea ce ți-ai dorit și de care ai avut nevoie de fapt, dar este, de asemenea, important să fii sincer dacă ești tu însuți cel care te reține.


Nu vei putea niciodată să obții un rezultat nou abordând dragostea în același mod vechi. Este timpul să o schimbi.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Nu poți pune 100% într-o relație și să te aștepți ca asta să compenseze faptul că partenerul tău pune doar 30-40%.


Doar pentru că ești un partener grozav nu înseamnă că poate umple golul dacă persoana la care ții refuză să facă un pas înainte sau să intre în spațiul pe care i l-ai creat.


Oricât de mult ai fi conștient de ceea ce aduci la masă, este important să stabilești limite cu privire la ceea ce vei tolera din partea celorlalți și apoi să fii pregătit să pleci efectiv dacă nu ți se oferă.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Poți fi cel mai rău dușman al tău, deoarece adesea ești mai dur cu tine însuți decât oricine altcineva.


Săptămâna aceasta fă alegerile înfricoșătoare și privește lucrurile prin prisma celui mai bun scenariu posibil care funcționează - și asta este ceea ce vei obține.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Fugiți de ceva sau alergați spre ceva? Se pare că ceilalți te acuză adesea că pur și simplu fugi sau că te lași distras de o fantezie trecătoare, dar de multe ori, chiar și în această abordare sinuoasă a vieții, știi ce anume îți dorești.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Uneori, pentru a ne găsi pe noi înșine, trebuie să ne pierdem mai întâi pe noi înșine. Nu-ți fie teamă să încerci ceva nou în această săptămână.


În timp ce a fi cu picioarele pe pământ și a avea stabilitate este important pentru oricine, dacă aceasta este întotdeauna singura ta țintă, atunci nu vei putea niciodată să vezi cu adevărat cât de departe poți zbura.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Creșterea vine în forme noi atunci când suntem gata să trecem dincolo de durere. În viață este inevitabil să experimentăm durere, să nu ne meargă lucrurile așa cum am sperat sau să ni se arunce mingi la care nu ne-am fi așteptat niciodată.


Nu ceea ce se întâmplă ajunge să ne definească, ci modul în care abordăm situația, care o face. Căutați recunoștința și binecuvântările din ceea ce ați trăit și aveți încredere că totul s-a întâmplat cu un scop și sunteți mai buni datorită acestui lucru.


Pești (19 februarie - 20 martie)


Cel mai înfricoșător lucru pentru oricare dintre noi este să ne putem imagina că viața se va dovedi mai bună decât ne-am fi putut imagina vreodată. Acest lucru este valabil în dragoste și relații mai mult decât în orice alt domeniu.


Începi literalmente un capitol cu totul nou în viața ta, ceea ce înseamnă că nu totul va putea veni cu tine, dar asta doar pentru ca tu să poți face loc pentru ceea ce va veni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel