Horoscopul DRAGOSTEI pentru săptămâna 14 - 20 noiembrie 2022. O zodie trebuie să renunțe la atașament

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Dương Hữu
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Dương Hữu

Horoscopul dragostei pentru toate semnele zodiacale începând cu 14 noiembrie până pe 20 noiembrie 2022.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această săptămână: Miercuri, 16 noiembrie


Aceasta poate fi o săptămână dificilă pentru tine, dar este una care conține o cantitate enormă de creștere și vindecare, dacă decizi să o accepți. Ultimul sfert de Lună în Leu aduce iertarea pentru tine însuți, precum și posibilitatea de a o cere sau de a o primi de la alții.

Iertarea este baza iubirii, deoarece nu poți menține o relație în creștere fără ea. Permite-ți să spui cuvintele dificile pe care te-ai abținut să le rostești și observă cum îți poate transforma relația.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Cea mai bună zi pentru dragoste în această săptămână: Miercuri, 16 noiembrie

Venus în Săgetător aduce o energie interesantă în calea ta. Energia Săgetătorului guvernează partea din viața ta care guvernează transformarea și, de asemenea, intimitatea.

S-ar putea să fie nevoie să îți transformi relația prin intermediul unor momente de calitate semnificative sau să ai nevoie de o tranziție din relația ta pentru a putea reaprinde acea relație intimă cu tine însuți. Observă ce apare și nu te atașa de nimic.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această săptămână: Miercuri, 16 noiembrie

Energia Săgetătorului îți guvernează viața romantică și relația. Pe măsură ce Venus se mută în acest semn de foc, este timpul ca dragostea să devină principalul punct de interes pentru tot ceea ce există în viața ta.

Venus în Săgetător vrea să explorezi o altă latură a relației tale, una pe care uneori te abții să o îmbrățișezi pentru că stai prea mult în capul tău. Folosește această energie pentru a te lăsa în inima ta și pentru a simți drumul tău înainte.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această săptămână: Miercuri, 16 noiembrie

Venus reprezintă tot ceea ce ține de dragoste și relații, pe măsură ce traversează în Săgetător activează acea temă esențială a exprimării de sine. În ultimele luni, ai învățat că nu poți să taci și să te aștepți ca lucrurile să se rezolve pur și simplu, chiar dacă nu ești sigur ce ar putea însemna asta.

Acest lucru a deschis un nou mod de a te exprima, care deține cheia pentru a crea relația pe care îți dorești în cele din urmă să o creezi. Permiteți-vă să spuneți tot ceea ce simțiți, astfel încât să creați spațiul pentru ca și celălalt să facă la fel.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această săptămână: Duminică, 20 noiembrie

Vesta este asteroidul care guvernează lumina ta interioară și chiar legătura pe care o simți cu spațiul tău domestic. În Pești, există o aură mai intuitivă și mai sensibilă în jurul acestor teme chiar acum. S-ar putea să ai nevoie să îți acorzi ție însuți o parte din grija și îngrijirea pe care le acorzi celor din jur.

De asemenea, se reafirmă încă o dată sentimentul că sunteți încă în căutarea a ceea ce înseamnă chiar acasă și unde va fi acesta. Amintiți-vă că primul cămin de care trebuie să vă îngrijiți trebuie să fie cel din interior.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această săptămână: Duminică, 20 noiembrie

Energia Peștilor guvernează romantismul și angajează relații pentru tine. Pe măsură ce Vesta revine în acest semn de apă empatic și romantic, vei vedea o schimbare în bine în acest domeniu al vieții tale.

Vesta în Pești te va ajuta să fii mai compătimitor față de propriul adevăr, ceea ce îți va permite apoi să folosești această energie pentru a-ți afecta în mod pozitiv propria relație. Iubirea este o stradă cu două sensuri și, deși nimeni nu este perfect, totuși poate merita întotdeauna.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această săptămână: Joi, 17 noiembrie

Până la sfârșitul săptămânii care urmează, atât Mercur, cât și Venus se vor afla în Săgetător activând toate temele de comunicare pentru tine.

În călătoria ta actuală de a-ți permite să te implici mai profund în relația ta, acesta este un tranzit important pentru că îți va permite să fii mai vulnerabilă. Trebuie să ai încredere nu doar în creșterea ta, ci și în propria ta inimă.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această săptămână: Miercuri, 16 noiembrie

Atunci când îți este foarte clar ce prețuiești, totul în viața ta sentimentală devine mai clar. În loc să râvnești la intensitatea inconsecvenței sau la idealurile romantice care te pot îndepărta de tine, devii mai fixat pe ceea ce este real și stabil.

Venus în Săgetător activând temele de valoare din viața ta nu te va ajuta doar să înțelegi cine contează cel mai mult, ci și ce credințe și nevoi ai pentru dragoste. Cu cât devii mai clar, cu atât mai bune sunt și deciziile tale.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această săptămână: Duminică, 20 noiembrie


Energia Peștilor domnește asupra vieții tale casnice și a relației de angajament. Cu Neptun aici, care a intrat recent în cuadratură cu Marte în Gemeni, există o poveste în curs de desfășurare care încă se joacă. O mare parte din rezoluția care vine în această zonă este Vesta care se mută în Pești.

Vesta te ajută să determini ce este adevărat pentru tine, precum și ce contează cel mai mult atunci când vine vorba de casă și de relația ta angajată. Când în sfârșit cunoști adevărul, deciziile provocatoare devin dintr-o dată mult mai ușoare.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Cea mai bună zi pentru dragoste în această săptămână: Miercuri, 16 noiembrie

Ultimul sfert de Lună în Leu te va ajuta să te concentrezi asupra temelor de transformare în cadrul conexiunii tale romantice. Transformarea înseamnă, în cele din urmă, schimbare, ceea ce este ceva la care te găsești adesea rezistând pur și simplu din cauza necunoscutului care există.

S-ar putea să trebuiască să reconciliezi unele convingeri importante pe care le-ai considerat adevărate în ceea ce privește schimbarea și modul în care aceasta interacționează cu conexiunea romantică în care te afli. Pe măsură ce o vei face, vei începe să vezi că, fără ea, nimic nu se va îmbunătăți, inclusiv relația ta.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această săptămână: Miercuri, 16 noiembrie

Energia Leului aduce întotdeauna pozitivitate în viața ta romantică. Cu Luna de Ultimul Pătrar în Leu care are loc săptămâna aceasta, s-ar putea să trebuiască să te împaci cu ceva ce s-a întâmplat sau chiar nu s-a întâmplat în cadrul relației tale.

Partenerul tău nu va face întotdeauna ceea ce ai nevoie sau ceea ce vrei să facă, dar asta nu înseamnă că nu este persoana potrivită pentru tine. În loc să vă uitați la toate lucrurile banale care nu sunt perfecte, extindeți acceptarea și permiteți-vă să vedeți că dragostea nu cere perfecțiune, ci doar consecvență.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această săptămână: Duminică, 20 noiembrie

Asteroidul Vesta revine în Pești în această săptămână, ajutându-te să te simți mai conectat cu tine și cu relația ta. Vesta guvernează propria ta lumină interioară și pe cea a ceea ce îți este cel mai drag în cadrul căminului și al relației de angajament.

Atunci când ești tu însuți, proiectezi și o energie atât de dinamică și atractivă încât nimeni, inclusiv partenerul tău, nu poate rezista, nu că ar vrea să o facă oricum. Permiteți-vă să primiți exact ceea ce v-ați dorit întotdeauna, realizând că nu a trebuit niciodată să fiți altcineva în afară de voi înșivă pentru a obține acest lucru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel