Horoscopul DRAGOSTE, luna septembrie 2022 pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Lucas Lenzi
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Lucas Lenzi

Horoscop lunar dragoste. Previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 29 septembrie

Venus se mută astăzi în Balanță, semnul tău zodiacal opus, luminându-ți viața amoroasă într-un mod major. A sosit momentul să nu mai speri doar că lucrurile se vor îmbunătăți sau să te prefaci că se vor îmbunătăți, ci să privești cu adevărat lucrurile văzând mai întâi de ce ai nevoie.


Venus în Balanță va ajuta la acest lucru, deoarece, deși este o energie foarte compromițătoare, nu este nici autosacrificatoare, ceea ce înseamnă că în această lună, este vorba mai întâi de ceea ce ai nevoie și apoi de ceea ce se va alinia, și nu invers.

Taurus
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Luni, 5 septembrie

Venus, planeta iubirii, te ajută să începi să îți exprimi mai deschis sentimentele pe măsură ce trece în Fecioară la începutul lunii. Exprimarea a ceea ce simți cu adevărat și a fi vulnerabil poate fi înfricoșător, dar este, de asemenea, singurul mod în care vei putea construi cu adevărat un alt tip de relație.


Scopul a tot ceea ce ai traversat în ultima vreme este de a te ajuta să abordezi dragostea în mod diferit, dar, în cele din urmă, tu ești singurul care poate face alegerea de a face acest lucru.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Sâmbătă, 3 septembrie

Primul sfert de Lună are loc astăzi în Săgetător, ceea ce înseamnă că îți activează viața sentimentală, ajutându-te să începi să faci pași spre creștere. Nu ar trebui să fie o problemă faptul că totul merge de fapt foarte bine în relația ta, dar probabil că exact cu asta te-ai confruntat.

În loc să vă fie teamă că se va schimba sau să căutați probleme care nu există, permiteți-vă creșterea de a vedea că ceea ce vă bucurați acum este exact ceea ce ați investit timp pentru a crea.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Duminică, 25 septembrie

Luna Nouă în Balanță îți activează casa și viața de familie, ceea ce înseamnă că este timpul să aduci mai mult echilibru și claritate în această zonă a vieții tale. Singurul domeniu în care ezitați să faceți schimbări este cel în care acum trebuie să faceți schimbări.


Luna Nouă în Balanță este una puternică, aducând teme de schimbare, renegociere și chiar de justiție. S-ar putea ca ceva să trebuiască să se schimbe sau să se încheie în această zonă a vieții tale, astfel încât să poți avea cu adevărat noul început pe care ți-l dorești cu disperare în acest moment.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 21 septembrie

Saturn retrograd în Vărsător îți aduce tot felul de oportunități de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă unică. Astăzi, pe măsură ce se aliniază cu Jupiter retrograd în Berbec, este timpul să începi să alegi să faci și tu lucrurile diferit. Saturn în Vărsător aduce lecții romantice în prim-planul vieții tale. Acesta este locul în care ai face lucrurile diferit în loc să dai vina pe partenerul tău. Atunci când ești cu adevărat capabil să întruchipezi aceste lecții, aceasta este ceea ce va schimba în cele din urmă cursul acțiunilor pe care alegi să le iei.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai bună zi de dragoste: Sâmbătă, 10 septembrie

Luna Plină din Pești este punctul culminant al anului tău când vine vorba de romantism. Peștii este semnul tău opus și reprezintă tot ceea ce înseamnă dragoste și relații, cu mici elemente provocatoare pentru această Lună, ar trebui să fie una de ținut minte. A fost aproape un an de multă reflecție asupra creșterii în acest domeniu al vieții tale. Folosind ceea ce ai învățat despre adevăr, limite și chiar și despre credință pur și simplu, această Lună ți-ar putea aduce realizarea că poate lucrurile au ieșit deja mult mai bine decât ți-ai fi putut imagina.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 29 septembrie

Pe măsură ce Venus pătrunde astăzi în semnul tău zodiacal, tot ce ține de dragoste devine brusc mai luminos și mai ușor, deoarece partenerul tău va vorbi propria ta limbă . Energia Balanței reprezintă simțul tău de sine și cine ești cu adevărat. Având-o pe Venus în Balanță, devine mai ușor pentru tine să îți exprimi autenticitatea și să te simți mai iubit de ceilalți, deoarece aceștia îți vor arăta iubirea în modul în care ai nevoie. Permiteți-vă să primiți acest lucru cu cuvinte de afirmare, astfel încât să puteți continua ceea ce începe în această lună.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 6 septembrie

Pe măsură ce Nodul Nord din Taur se aliniază cu Chiron din Berbec, veți începe în sfârșit să simțiți acea vindecare pe care o căutați de mult timp. A durat mult timp să ajungi în acest punct, dar un adevărat punct de cotitură în relația ta romantică este aici. Această lună pentru tine este cu adevărat despre vindecarea a ceea ce ai trăit la un nivel mult mai profund decât până acum. Asta nu înseamnă că nu va mai durea în continuare, dar vindecându-te pe tine însuți, îți schimbi cu adevărat modul în care abordezi orice relație și dragostea în general. Lasă-te să te vindeci înainte de a te gândi să mergi mai departe.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Sâmbătă, 17 septembrie

Pe măsură ce Luna de Ultimul Sfert se produce în Gemeni, este momentul să arunci o privire la ce teme romantice ajung la finalizare pentru tine în viața ta. Luna ultimului sfert vrea să împacheteze lucrurile într-o fundă curată și frumoasă. Este capabilă să vadă ce funcționează și ce nu funcționează și apoi să ia decizii și să facă alegeri pragmatice pe baza acestora.


Concentrează-ți această energie de căutător pe tot ceea ce ai în față și nu pe ceea ce este în spatele tău mai mult timp. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rescrierea trecutului, ci doar să vă asigurați că alegerile pe care le faceți acum conduc cu adevărat la relația romantică pe care sperați să o aveți în viitor.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 6 septembrie

 Pe măsură ce se mută în Rac, semnul tău opus și cel care îți guvernează viața romantică, energia se va concentra pe alegerile pe care le-ai făcut în această parte a vieții tale și dacă acestea se mai aliniază sau nu cu ceea ce îți dorești cu adevărat.


Nu este ușor să alegi întotdeauna să faci ceea ce este corect sau chiar ceea ce este potrivit pentru viitorul pe care vrei să îl creezi. Dar se ajunge la un punct în care îți dai seama că, dacă îți dorești cu adevărat acea relație extraordinară, va trebui să începi să faci pașii care o vor crea cu adevărat, iar a ține capul plecat și a nu face nicio schimbare nu face parte din asta.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Luni, 5 septembrie


Venus, planeta care se ocupă de romantism, revine în Fecioară în această săptămână, luminând toate aspectele intimității din viața ta. Acest lucru se poate aplica la orice aspect al intimității, inclusiv, mental, emoțional, domestic sau chiar spiritual; cu toate acestea, va exista un accent puternic pe cel fizic.

Aceasta ar trebui să fie o lună uimitoare de conectare pentru tine și partenerul tău, sau chiar o nouă iubire dacă nu ești atașat. Din punct de vedere fizic, va fi prezent un nivel ridicat de intimitate care vă va aprofunda și mai mult legătura. Aceasta este doar o parte din acea conexiune generală din această lună, dar una care va servi cu adevărat pentru a schimba cursul relației pentru totdeauna.

Pești
(19 februarie - 20 martie)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Luni, 5 septembrie

Venus intră în Fecioară săptămâna aceasta și inițiază o lună de miracole în viața ta amoroasă. Fecioara este semnul tău opus și ori de câte ori această energie este pusă în evidență poți vedea și tu creștere și schimbări în relațiile tale. Această lună este cu adevărat una specială pentru tine, pe care, fără îndoială, o meriți.

Fecioara este realitatea în timp ce tu ești visele, dragostea se găsește cel mai bine cu un echilibru între ambele. Profită la maxim de Venus în Fecioară îmbrățișându-ți inima vulnerabilă, dar fiind, de asemenea, capabil să vezi adevărul oricărei conexiuni romantice, acest lucru va asigura că orice decizie pe care o iei pentru viața ta va dura cu adevărat pentru totdeauna.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel