Horoscopul dansatorilor. Aceste zodii s-au născut pentru a face furori pe ringul de dans

Data publicării:
Dans, sursa foto Unsplash/ Danielle Cerullo
Descriere foto: Dans, sursa foto Unsplash/ Danielle Cerullo

Dansul este un lucru benefic atât pentru corpul nostru, cât și pentru suflet, iar cu cât îl faci mai des, cu atât ești mai sănătos. Unii oameni par să aibă abilități naturale, iar ținând cont de astrologie, poți determina care semn zodiacal este cel mai bun dansator după felul în care își mișcă corpul!

Pentru a fi un dansator, trebuie să reții rapid coregrafia, să dai o notă unică pașilor, să ai emoție, determinare și aptitudini naturale. Să fii deschis la critică și să vrei să fii mai bun sunt, de asemenea, trăsături importante pe care trebuie să le ai.

 

1. Leu (23 iulie - 22 august)


Leii adoră să fie pe scenă și să aibă centrul atenției asupra lor. Sunt, de asemenea, foarte pricepuți în a-și canaliza energia în mișcare; pot fi controlați atunci când au nevoie, dar și liberi și dezinhibați.

Un lucru de care au nevoie dansatorii este multă energie, iar asta este Leul! Se pare că au o rezervă nesfârșită de ea.

Leii sunt puternici, au picioare flexibile, o postură bună și disciplina, dedicarea și încrederea de care are nevoie orice mare dansator.

 

2. Taur (20 aprilie - 20 mai)


Taurul are o prezență scenică extraordinară; ochii oamenilor gravitează în jurul lor. Sunt senzuali, iar senzualitatea lor înseamnă că se simt confortabil cu mișcarea corpului lor.

Deoarece Taurul are un simț înnăscut al frumuseții, ei sunt capabili să vadă lucrurile din perspectiva publicului și să folosească aceste informații pentru a deveni mai conștienți de ceea ce fac cu corpul lor, asigurându-se că este mai plăcut din punct de vedere vizual.


3. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Balanțele care dansează se văd pe ele însele ca un canal între muzică și mesaj. Corpul lor poate traduce emoțiile și poveștile pe care muzica le oferă, iar apoi adaugă ceva la ele.

Balanțele au un ritm și o sincronizare naturală. 

 

4. Pești (19 februarie - 20 martie)


Peștii sunt intuitivi și știu în mod natural cum trebuie să își miște corpul pentru ca viziunea coregrafului să fie transpusă. Peștii sunt persoane emoționale și sunt capabili să își pună sentimentele în dansul lor sau să fie vocea emoțiilor altcuiva.
Sunt creativi și artistici, așa că întotdeauna există ceva nou de văzut atunci când dansează, chiar dacă i-ai mai văzut făcând același dans. Peștii își pot folosi întregul corp atunci când dansează, dar, de fapt, sunt numai inimă.


5. Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Lumea dansului este un loc în care trăsătura Fecioarei de a se strădui să fie cea mai bună este apreciată. Fecioarele au toată determinarea, disciplina, conștiința spațială și motivația de care au nevoie marii dansatori.

Ei nu vor renunța dacă nu fac bine un pas sau nu reiau o combinație atât de repede pe cât cred că ar trebui. Fecioarele nu sunt doar mari dansatori, ci și coregrafi. Le place să își ia cunoștințele și atenția lor la detalii și să creeze ceva atât de frumos ca un dans.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel