Horoscopul chinezesc. 2021 este Anul Bivolului de fier

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1
Descriere foto: Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscopul chinezesc pentru 2021 spune că va fi un an în care importanța familiei este decisivă. Dacă sunteți singur, nu ar trebui să existe probleme în găsirea unui partener până în următorul nou An Lunar.

Astrologii susțin că Anul bivolului va fi pașnic și echilibrat. Anul acesta va fi perfect pentru stabilirea relațiilor diplomatice și a reconcilierii. De asemenea, Anul Nou va aduce îmbunătățiri semnificative în viața personală. Totodată, trebuie să ținem cont de faptul că Bivolul de fier, simbolul inteligenței și protecției, se poate transforma anul acesta într-o perioadă sensibilă, timp în care protestele de stradă nu sunt excluse, în special de la persoanele care au fost private de multe lucruri. Vor lupta pentru schimbări radicale în condițiile lor de viață și pentru un viitor mai bun pentru copiii lor.

Șobolan - Născut în 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008
Va fi un an liniștit, un an în care veți simți nevoia să faceți o pauză de la frământările care au caracterizat anii trecuți. În dragoste, te vei dedica partenerului de viață, în timp ce profesional, te vei dedica noilor proiecte.

Citește continuarea pe DC Business. 

.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel