Horoscopul carierei. Ce noutăți aduce următoarea săptămână pe plan profesional pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Horoscop carieră, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop carieră, sursa pixabay

Cum îți merge viața profesională? Află ce a prezis un astrolog în horoscopul săptămânal al carierei pentru perioada 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 și pregătește-te în consecință.

Berbec

Aceasta este o perioadă care poate crea probleme sau situații dezordonate din cauza neatenției sau neglijenței, creând griji și probleme inutile. Vor exista perturbări în viața profesională și trebuie să fiți atenți și la promisiunile false.

 

Taur

Vă așteaptă o perioadă de mare succes și de perspectivă. Sunt asigurate câștiguri substanțiale în afacerile și meseriile tale. Dușmanii tăi nu vor putea să se plimbe în fața ta. Veți primi sprijin deplin din partea colegilor dumneavoastră.

 

Gemeni

În această perioadă vor apărea cu siguranță suferințe și dezamăgiri, iar tu va trebui să înveți să iei lucrurile în mod pozitiv și să nu lași lucrurile neterminate. Va trebui să fiți în mijlocul lucrurilor la locul de muncă. Sunt posibile și pierderi bruște.

 

Rac

Ar trebui să înveți să te relaxezi pentru a evita stresul mental inutil atunci când lucrurile par să stagneze pe plan profesional. Rezistați tentației de a schimba locul de muncă dintr-un impuls condus de sentimente de dezamăgire sau frustrare.

 

Leu

Săptămâna aceasta, s-ar putea să fiți nevoit să vă implicați în acțiuni neprofitabile. Atmosfera de la locul de muncă ar putea să nu fie armonioasă. Dușmanii dvs. vor încerca pe toate căile să vă păteze imaginea.

 

Fecioară

Condițiile de muncă se vor îmbunătăți cu siguranță. Veți primi tot felul de sprijin din partea colegilor și subordonaților dumneavoastră. Este posibil să achiziționați un teren sau utilaje în această perioadă. Este nevoie de puțină grijă în ceea ce privește sănătatea ta.

 

Balanță

Este o perioadă bună pentru exprimarea de sine și pentru folosirea abilităților tale creative în diverse domenii. Cele mai neașteptate schimbări ar putea fi așteptate în zona ta de muncă.

 

Scorpion

Se întrevăd oportunități de câștiguri suplimentare. Veți avea o relație foarte bună cu seniorii și supraveghetorii. Este indicată o creștere accentuată a veniturilor dumneavoastră. Va exista o extindere a comerțului. În general, aceasta este o perioadă de succes pe toate planurile.

 

Segetător

Vor avea loc schimbări pozitive în viața profesională și veți întreprinde călătorii în legătură cu afacerile voastre, care vor fi foarte satisfăcătoare și fructuoase. Folosiți cât mai bine această perioadă minunată.

 

Capricorn

Învățați noi modalități de a vă menține armonia individualității la locul de muncă și în preajma prietenilor și familiei. Vei culege mari recompense pe măsură ce înveți să-ți dezvolți abilitățile de comunicare și să fii sincer cu sinele tău interior și cu nevoile tale personale.

 

Vărsător

Dorințele tale dragi se vor îndeplini cu dificultate, dar în cele din urmă îți vor aduce prosperitate, faimă și venituri sau profituri bune. Vei primi un ajutor din partea superiorilor sau a persoanelor cu funcții de răspundere sau influente.

 

Pești

Energia grozavă pe care o emanați va atrage cu siguranță o mulțime de oameni care vă sprijină în viața voastră. Rivalii tăi nu vor îndrăzni să te înfrunte. Din punct de vedere financiar este o perioadă minunată pentru tine. Călătoriile se vor dovedi interesante și pot deschide calea unor interacțiuni interesante cu persoane compatibile.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel