Horoscopul carierei. Ce noutăți aduce perioada 29 august- 4 sepembrie pe plan profesional pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Hunters Race
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Hunters Race

Îngrijorat de cum se conturează viața ta profesională? Iată un horoscop săptămânal detaliat al carierei pe baza astrologiei între 29 august și 4 septembrie 2022. Fii pozitiv, rămâi optimist și ia notițe.

Berbec

Deși vei încerca din răsputeri să menții o relație bună cu partenerii sau asociații tăi, dar totul se va duce pe apa sâmbetei. Creșterea ar putea să nu vină la fel de ușor. Această perioadă va începe cu provocări și dificultăți. Ar putea exista controverse și agresivitate inutilă.

Taur

Veți achiziționa noi active și veți face investiții înțelepte. Veți avea parte de sprijinul colegilor, precum și de o cooperare sporită din partea superiorilor. Vă veți dezvolta gustul pentru mâncăruri bogate și delicioase. Schimbarea locului de muncă este în stele.

Gemeni

Este posibilă o fază de confuzie în strategie și neînțelegeri cu partenerii de afaceri sau asociații. Expansiunea majoră și planurile pe termen lung ar trebui să fie puse în așteptare. Accentul ar trebui să fie pus pe câștigurile din sursele existente, pe toată perioada. Este mai bine să evitați pe cât posibil călătoriile.

Rac

De asemenea, sunt posibile pierderi bruște. Problemele de sănătate ar putea să vă deranjeze. S-ar putea să fiți nevoit să vă implicați în acțiuni neprofitabile. Încercați să vă dezvoltați rezistența față de șanse. Tendința de a vă asuma riscuri ar trebui să fie frânată și trebuie evitate tot felul de speculații.

Leu

Dușmanii tăi vor depune toate eforturile pentru a-ți face rău. Chiar și voi ar trebui să fiți atenți la prietenii voștri, deoarece există indicii de înșelăciune. Aveți grijă de dumneavoastră, deoarece ar putea deveni motiv de anxietate. Încercați să fiți practic în această perioadă.

Fecioară

Munca ta va aduce rezultate bune și dorite, dorințele tale dragi vor fi îndeplinite. S-ar putea să intrați într-o nouă meserie sau să obțineți noi contracte. Vă puteți aștepta la ajutor din partea superiorilor sau a persoanelor cu funcții de răspundere sau influente. Prosperitatea generală este, de asemenea, indicată în această perioadă.

Balanță

Săptămâna aceasta noi oportunități ar urma să vă bată la ușă. Vei avea noi deschideri sau vei adăuga ceva nou la profesia ta existentă. Se așteaptă evoluții bune. Din punct de vedere financiar, lucrurile s-ar îmbunătăți bine.

Scorpion

Banii vor veni cu siguranță în calea ta și îți vor influența foarte mult convingerile, visele și filozofiile personale. Veți obține recunoașterea meritelor dvs. de către guvern și autoritățile superioare. Aveți o natură prietenoasă și vă simțiți foarte bine bucurându-vă de dinamica de grup.

Segetător

Săptămâna care urmează va fi oarecum dificilă pentru tine. Planetele nu v-ar sprijini deloc norocul. De fapt, veți fi înclinat spre activități neproductive. Se preconizează pierderi de bani. Pot apărea dispute cu persoane vicioase.

Capricorn

Va exista o influență puternică din partea celorlalți pentru a vă ajuta să creați un mediu de lucru mai bun. Banii vor veni cu siguranță în calea ta și îți vor influența foarte mult convingerile, visele și filozofiile personale. Veți obține recunoașterea meritelor dvs. de către guvern și autoritățile superioare.

Vărsător

Munca anterioară, precum și lucrările nou începute vor aduce rezultate bune și dorite. În această perioadă este indicată și prosperitatea generală. Creșterea veniturilor este posibilă, iar soldurile bancare se vor îmbunătăți. Acest tranzit indică noi prietenii și relații și câștiguri prin intermediul acestora.

Pești

Norocul va fi de partea dumneavoastră în cazul în care vă gândiți să aruncați zarurile pe un proiect sau o speculație. Există șanse de progres bun în carieră. Aceasta ar putea fi o perioadă excelentă care promite mult succes, cu condiția să fii dispus să muncești pentru asta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel