Horoscopul carierei. Ce noutăți aduce perioada 27 decembrie- 1 ianuarie pe plan profesional pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Horoscop carieră, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop carieră, sursa pixabay

Ultima săptămână din 2021 este ca o bază a anului care va urma. Se va încheia anul acesta într-o notă bună? Află ce a prezis un astrolog în horoscopul săptămânal al carierei pentru perioada 27 decembrie - 1 ianuarie 2022 și pregătește-te în consecință.

Berbec

Aceasta este o perioadă fluorescentă pentru tine. Vă veți elibera de tot stresul și de toate problemele. Atmosfera profesională vă va fi foarte favorabilă. Dușmanii nu vor îndrăzni să vă înfrunte, deoarece veți fi în deplinătatea facultăților de gândire pentru a-i zdrobi. Veți ieși curajos și veți obține distincție profesională.

 

Taur

Este o perioadă favorabilă pentru tine și îți va aduce o ascensiune financiară. În această perioadă, puteți lucra asupra speranțelor și ambițiilor dvs. și le puteți da o formă mai bună. Veți dezvolta noi contacte care vă vor fi foarte satisfăcătoare și utile.

 

Gemeni

Această perioadă va începe cu provocări și dificultăți. Ar putea exista controverse și agresivitate inutilă. Sunt posibile și pierderi bruște. S-ar putea să fiți nevoit să vă implicați în acțiuni neprofitabile.

 

Rac

Trebuie să înveți cum să te relaxezi pentru a evita stresul mental inutil atunci când lucrurile par să stagneze pe plan profesional. Rezistă tentației de a schimba locul de muncă dintr-un impuls condus de sentimente de dezamăgire sau frustrare.

 

Leu

Acesta este momentul în care veți obține rezultate mixte. În calea ta pot apărea situații dificile, dar nu-ți pierde curajul în fața adversităților, deoarece încrederea în tine însuți va lucra în favoarea ta.

 

Fecioară

Aceasta este o perioadă care poate crea probleme sau situații dezordonate din cauza neatenției sau neglijenței, creând griji și probleme inutile.

 

Balanță

Acesta nu este un moment favorabil pentru speculații sau pentru asumarea de riscuri. Se anunță dispute cu guvernul și cu înalți funcționari, așa că vă sfătuim să fiți prudent.

 

Segetător

Creșterea ar putea să nu vină ușor. Deși veți încerca din răsputeri să mențineți relații bune cu partenerii sau asociații dvs. dar totul va fi în zadar. Încercați să vă dezvoltați rezistența față de șanse. Tendința de a vă asuma riscuri ar trebui să fie frânată și trebuie evitate toate tipurile de speculații.

 

Scorpion

Acesta este momentul în care planurile tale se vor materializa. Îți vei folosi inteligența și cunoștințele în muncă, va exista o creștere a banilor câștigați și a profiturilor. În această perioadă, ar fi bine să profitați de oportunitățile care vă sunt favorabile . Vă veți regăsi plin de zel și curaj.

 

Capricorn

Va exista noroc și o bună stabilitate a minții, ceea ce vă va ajuta să trăiți o viață pozitivă. Pe plan profesional sunt indicate niveluri bune de câștig. Vă veți bucura de respect și onoare din partea oamenilor învățați și veți fi destul de popular printre colegii de muncă.

 

Vărsător

Norocul va fi de partea dumneavoastră în cazul în care vă gândiți să vă aruncați cu zarul în vreun proiect sau speculație. Există șanse de progres bun în carieră. Sunt indicate și călătoriile pe distanțe lungi. În general, perioada va fi bună.

 

Pești

Veți fi încrezător și pozitiv în această perioadă. Veți continua să dețineți puterea și autoritatea. Sunt indicate călătoriile pe distanțe scurte, care se vor dovedi benefice. Veți cheltui bani în mod liber.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel