Horoscopul carierei. Ce noutăți aduce perioada 19-25 decembrie pe plan profesional pentru fiecare semn zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop carieră, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop carieră, sursa pixabay

Odată cu apropierea Crăciunului și cu intrarea în atmosfera de sărbători, viața noastră profesională poate fi afectată. Află ce a prezis un astrolog în horoscopul săptămânal al carierei pentru perioada 19 - 25 decembrie 2021 și pregătește-te în consecință.

Berbec

Este o perioadă bună pentru exprimarea de sine și pentru folosirea abilităților tale creative în diverse domenii. S-ar putea să te confrunți cu cele mai neașteptate schimbări la locul de muncă și în activitățile profesionale care sunt remarcabile pentru tine. Superiorii vă pot acorda o favoare.

 

Taur

Veți putea să vă îndepliniți responsabilitățile și este posibil să primiți o veste foarte bună prin intermediul comunicării. Păstrați ritmul și credeți în abilitățile voastre, săptămâna viitoare veți pleca într-o poziție complet nouă.

 

Gemeni

Nu este momentul perfect pentru a vă asuma riscuri în ceea ce privește afacerile, deoarece șansele de pierdere sunt foarte mari în această perioadă. Atmosfera de lucru ar putea să nu fie armonioasă. Dușmanii tăi vor încerca să-ți păteze imaginea. Nu veți fi capabil să îndepliniți așteptările superiorilor dvs.

 

Rac

Este posibil să vă implicați în activități fără scrupule. Vor fi probleme din partea autorităților superioare și s-ar putea să apară și unele schimbări nedorite în mediul de lucru.

 

Leu

Ești un veșnic optimist, iar evenimentele din acest an îți vor întări și mai mult instinctul optimist. Cooperare totală din partea asociaților dvs., victorie asupra adversarilor, atmosfera de lucru va fi destul de satisfăcătoare.

 

Fecioară

Vei fi extrem de fericit în această perioadă, Dușmanii tăi nu-ți vor putea face rău și vei fi capabil să faci față chiar și situațiilor adverse. Va exista o creștere a veniturilor dumneavoastră datorită propriilor eforturi. Asociații dvs. vă vor ajuta în demersurile dvs.

 

Balanță

Vor avea loc schimbări pozitive în viața ta profesională. Este posibil să aveți de câștigat din proprietăți. Cu siguranță veți avea succes în această perioadă. În această perioadă se vor îndeplini dorințele dumneavoastră. Sunt indicate și călătoriile pe distanțe lungi.

 

Scorpion

S-ar putea să câștigați enorm în ceea ce privește bunurile materiale, dar vor apărea probleme de adaptare ,unii oameni foarte puternici vi se vor opune din cauza cărora vă veți simți inconfortabil în ciuda succesului Există posibilitatea unei victorii asupra dușmanilor, dar aceasta va fi obținută după multe obstacole și tensiuni psihice.

 

Săgetător

Perioada nu va fi benefică pentru dumneavoastră. S-ar putea să vă confruntați cu probleme legate de chestiuni bănești. Acordurile cu colegii de muncă ar putea fi perturbate. Acordați atenția cuvenită activităților de zi cu zi.

 

Capricorn

Dorințele tale  se vor îndeplini cu dificultate, dar în cele din urmă îți vor aduce prosperitate, faimă și venituri sau profituri bune. Veți putea să vă îndepliniți angajamentele în mod inteligent și veți ieși învingător.

 

Vărsător

 Este timpul să ți se recunoască meritele pentru eforturile tale, iar ceilalți să te recunoască și să te privească cu admirație. Călătoriile pe distanțe lungi vor fi răsplătite. În această perioadă veți duce o viață aristocratică.

 

Pești

Vă veți bucura de nume, faimă, bani și succes în chestiuni financiare. Un sprijin bun din partea colegilor se anunță. Veți avea parte de succes pentru eforturile și eforturile dvs. Rivalii și adversarii nu vor îndrăzni să vă înfrunte. Bătăliile juridice vor fi în favoarea dvs.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel